Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Nyhet: Solution Primers fra Glo

Nyhet: Solution Primers fra Glo

Glo Skin Beauty lanserer fire nye hudpleiedrevne primere som vil redefinere skjønnhetsrutinen din: Blurring Primer, Illuminating Primer, Mattifying Primer og Hydrating Primer. I tillegg til disse, lanseres også Gentle Makeup Remover Wipes! La oss ta en titt på nyhetene.

Solution Primers omdefinerer priming, og er fire hudpleiedrevne primere for å bekjempe bekymringer, samt forlenge brukstiden for sminke.

Målrettet: Multitasking hudpleie-sminkehybrider, drevet av hudpleieaktive stoffer, inkludert vitamin C, ceramider, niacinamid og hyaluronsyre.

Primer: Flott for huden din, magi for sminken din. Tenk forhøyet utjevning, blurring og fylling, for sømløs sminkepåføring og enda lengre brukstid.

Løser problemer: Skreddersydd til hudens spesifikke behov, fra mattende til fuktighetsgivende, opplysende til blurrende, i finish som spenner fra moderne matt til duggfrisk
.

Mattifying Primer

Vektløs og umiddelbart mattende, denne glanskontrollerende makeupprimeren forbereder og balanserer huden, og skaper en fløyelsmatt finish, for jevn påføring av foundation og lengre brukstid.

Egnet for kombinert, fet og akneisk hud.

Hydrating Primer

En lett vannbasert fuktighetsgivende makeupprimer som øker hudens fuktighet, hjelper sminken påføres jevnere og varer lenger, for en duggfrisk finish og dempet hud.

Egnet for tørr og sensitiv hud.

Illuminating Primer

Uanstrengt lett, denne opplysende makeup-primeren gir umiddelbar glød mens den lysner, fargekorrigerer og jevner ut for jevnere, glødende hud og lengre brukstid.

Passer for alle hudtyper.

Blurring Primer

En lett, oljefri uskarp makeup-primer som umiddelbart minimerer porene og jevner ut huden, og forlenger brukstiden for sminken.

Passer for alle hudtyper.

Gentle Makeup Remover Wipes fra Glo

Biologisk nedbrytbare, micellære vannbaserte skånsomme sminkefjernerservietter for å rense huden, fylt med antioksidant-hudpleiefordeler for å forfriske og etterfylle.

Tørk forsiktig over ansiktet og øyeområdet for å fjerne sminke og overflateavfall opptil to ganger om dagen eller mens du er på farten. Ikke skyll av. Forsegl pakken igjen etter bruk for å holde kluter friske. Kast alltid brukte kluter i søpla, ikke skyll dem.

Bruk morgen og/eller kveld, og når som helst du trenger en oppfriskning i løpet av dagen. Kickstart renserutinen din med disse serviettene. Følg med din favorittrens, deretter toner eller mist og serum.

 

Les mer om primerne i vår forhandlerportal www.cosmedicnordic.com

Forrige post Hvorfor elsker vi Pressed Base fra Glo Skin Beauty
Neste post Alt du trenger å vite om microneedling med Activator Pen