Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Innersense Organic Beauty

It’s A Love Affair

It’s A Love Affair


CLEAN. PURE. BEAUTIFUL. IT’S WHO WE ARE

Innersense Organic Beauty er en kjærlighetshistorie mellom to erfarne skjønnhetsprofesjonelle som deler lidenskap for helse, hår, skjønnhet og planeten. Greg og Joanne Starkman er pionerer som grunnla merket i 2005 da de innså behovet for rene, ekte, økologiske og giftfrie hårpleieprodukter av profesjonell kvalitet. De stolte på sin indre følelse og kilde den høyeste kvaliteten og sertifisert økologiske ingredienser, i reneste, mest konsentrerte form, for å skape en komplett, prisbelønt linje med trygge, bærekraftige og dyrevennlige personlig pleieprodukter.

Familieselskap med fokus på fremtiden

Familieselskap med fokus på fremtiden

Resultatet er kontinuerlig salon-ytelsesformler som fukter, nærer og revitaliserer alle hårtyper. Den opprinnelige kjærlighetshistorien som startet mellom to mennesker har vokst til et helt samfunn fylt av kjærlighet - kjærlighet for planeten, mennesker og rent, rent, vakkert hår. Bli med oss og forelsk deg i håret ditt igjen! Innersense Organic Beauty er en verdensomspennende leder innen den rene skjønnhetsbevegelsen og selges globalt på nettet, i salonger, butikker som fokuserer på ren skjønnhet og luksuriøse forhandlere.

VI LOVER Å FORTSETTE Å UTFORDRE GRENSER

VI LOVER Å FORTSETTE Å UTFORDRE GRENSER


Innersense Organic Beauty fortsetter å utfordre grensene for utvikling av nye produkter ved å bruke organisk kjemi for å heve standarden for rene, luksuriøse formler med profesjonell ytelse for å ta vare på håret ditt, helsen din og planeten. Dedikert til velvære gjennom oppmuntrende bekreftelser, egenomsorg og hårseremonier, er vårt oppdrag å informere, inspirere og gi skjønnhetsprofesjonelle og forbrukere mulighet til å ta sunne valg med et merke som harmonerer med deres personlige verdier. Ren kjemi, radikal gjennomsiktighet og et løfte om å ta vare på miljøet er våre løfter til deg. Dette betyr ingen parabener, silikoner, sulfater, syntetiske dufter eller tvilsomme ingredienser. Det handler om din helse. Det handler om vår planet.

Bli kjent med grunnleggerne

Bli kjent med grunnleggerne

MØT GREG
Greg var dypt involvert i skjønnhetsbransjen allerede som barn gjennom morens vellykkede kosmetiske selskap. Etter å ha jobbet som stylist i 12 år, valgte Greg en lederkarriere innen "storskalaskjønnhet" for noen av de beste hårpleiemerker i bransjen. Greg er lyset som leder Innersense Organic Beauty, vår ingrediensekspert og en ledende kraft innen den rene skjønnhetsbevegelsen. Hans engasjement for radikal gjennomsiktighet øker standardene for "ren skjønnhet" med fokus på bærekraftig innhentede, nøye prosesserte ingredienser og en omfattende "aldri noe" liste.

MØT JOANNE
Joanne var salongstylist i over et tiår før fødselen av hennes datter med spesielle behov inspirerte en oppvåkning til viktigheten av å leve et rent og sunt liv. Med ny bevissthet om virkningene av skadelige kjemikalier i personlig pleie, gjorde hun det til sitt mål å utvikle rene, trygge, giftfrie profesjonelle produkter for sin familie, salongkollegaer og kundene de betjener. Hun er hjertet og sjelen til Innersense Organic Beauty og forbindelsen mellom rene, rene, vakre produkter og frisørene og forbrukerne som elsker dem. Som en lidenskapelig forkjemper for egenomsorg og den hellige rene skjønnhetsbevegelsen, leder Joanne våre initiativer for velvære, designer våre kjære hårseremonier og gir vårt samfunn muligheten til å tappe inn i sin indre følelse og oppfylle sin sinn, kropp og ånd.

Ønsker du mer infomasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!