Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Nyheter

RSS
  • Retinol PROAGE - Retinol for Avansert Anti-Aging
    June 5, 2024

    Retinol PROAGE - Retinol for Avansert Anti-Aging

    Casmara's Retinol PROAGE Collection tilbyr avansert anti-aging hudpleie som bekjemper synlige aldringstegn og fremmer en ungdommelig hudtone. Med kraften av retinol og avanserte anti-aging formuleringer, kan du oppnå en jevnere, fastere og mer strålende hud uansett alder. Utforsk Retinol PROAGE Collection fra Casmara i dag og gi huden din den beste pleien den fortjener. Din reise mot vakker og ungdommelig hud starter her!
    Les
  • Hva forårsaker voksenakne?
    May 31, 2024

    Hva forårsaker voksenakne?

    Adult acne, eller post-adolescent acne, er akne som oppstår etter fylte 25. For det meste er de samme faktorene som forårsaker akne hos ungdom ved voksen akne.

    De fire faktorene som direkte bidrar til akne er... 

    Les
  • Niacinamid: Mirakelingrediensen
    May 26, 2024

    Niacinamid: Mirakelingrediensen

    Niacinamid, også kjent som vitamin B3 eller nikotinamid, har blitt en stjerneingrediens i hudpleieindustrien de siste årene. Dens allsidighet og effektive egenskaper gjør den til et must-have i enhver hudpleierutine. Enten du sliter med akne, hyperpigmentering eller bare ønsker å...

    Les
  • Oppdag Casmara Photo-Aging Control Gel Cream SPF50
    May 18, 2024

    Oppdag Casmara Photo-Aging Control Gel Cream SPF50

    Casmara Photo-Aging Control Gel Cream SPF50 er det perfekte produktet for deg som ønsker en alt-i-ett-løsning for solbeskyttelse og avansert hudpleie. Med sin høye solbeskyttelse, fuktighetsgivende og anti-aging egenskaper, samt lette tekstur, er denne gelkremen en uunnværlig del av enhver hudpleierutine. Oppdag den transformative effekten av Casmara Photo-Aging Control Gel Cream og gi huden din den beste beskyttelsen og pleien den fortjener. Prøv den i dag og opplev forskjellen!
    Les
  • Driver du salong?
    May 1, 2024

    Driver du salong?

    Og vil du utvikle din profesjonelle virksomhet med oss i Cosmedic Vi er her for å støtte frisørsalonger, hudpleiere og makeupartister med de verktøyene og produktene de trenger for å levere eksepsjonelle resultater til sine kunder. Hvorfor Velge Cosmedic.no som...

    Les
  • Innersense Organic Beauty en litt annerledes serien
    May 1, 2024

    Innersense Organic Beauty en litt annerledes serien

    Cosmedic er stolt av å være en offisiell leverandør av Innersense Organic Beauty-produkter. Vi forstår viktigheten av å tilby produkter som er både effektive og trygge for både deg og miljøet. 

    Ren Formulering: Innersense-produktene er laget med rene, naturlige ingredienser som kokosnøtt, sheasmør, aloe vera, og essensielle oljer. Dette sikrer at håret ditt får den beste pleien uten å bli utsatt for skadelige kjemikalier.

    Økologisk og Bærekraftig: Alle produktene fra Innersense er sertifisert økologiske og laget med bærekraftige metoder. Dette betyr at du ikke bare tar vare på håret ditt, men også på planeten.

    Les
  • Glo Skin Beauty Oil Free Tinted Primer SPF30: Perfekt Base for en Feilfri Finish
    March 1, 2024

    Glo Skin Beauty Oil Free Tinted Primer SPF30: Perfekt Base for en Feilfri Finish


    Glo Skin Beauty Oil Free Tinted Primer SPF30 er enkel å påføre og smelter sømløst inn i huden. Den lette og silkeaktige teksturen glir lett på huden og gir en glatt overflate som forbereder huden for påføring av foundation eller annen sminke. Takket være dens langvarige formulering holder sminken seg på plass hele dagen, uten behov for hyppige touch-ups.
    Les
  • C-Shield Anti-Pollution Moisture Tint SPF30+: Din Daglige Beskyttelse og Glød i Ett
    March 1, 2024

    C-Shield Anti-Pollution Moisture Tint SPF30+: Din Daglige Beskyttelse og Glød i Ett

    C-Shield Anti-Pollution Moisture Tint SPF30+ er et essensielt produkt for de som ønsker å beskytte og pleie huden sin på en enkel og effektiv måte. Med sine anti-forurensnings- og fuktighetsgivende egenskaper, kombinert med høy solbeskyttelse, er dette produktet en alt-i-ett-løsning for en moderne og aktiv livsstil. Opplev en sunnere, mer strålende hud med denne innovative fuktighetstinten fra Glo Skin Beauty. Prøv den i dag og se forskjellen selv!
    Les