Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

ST Medical Cosmetics

Dr. Dr. Stein Tveten Medical Cosmetics

Dr. Dr. Stein Tveten Medical Cosmetics

Medisinsk praksis

Dr. Dr. Stein Tveten er spesialist i å kombinere medisinsk kosmetikk med ikke-kirurgiske og kirurgiske behandlingsmetoder. Han har vært estetisk kirurg ved sine klinikker i Oslo, Kempten/Allgäu og Bad Honnef/Bonn siden 1999.

Fordi det er bra for meg

Huden føles ikke lenger stram, er knapt fet og blir skikkelig fuktet igjen. Selv flekkene er betydelig redusert. For en strålende hudfarge og en vakker, velstelt hud.

Pleie og regenerering

Alt for din daglige hudpleie.
ST Medical Cosmetics motvirker hudens naturlige aldringsprosess fra 30-årsalderen og fremmer regenerering – for sunn og vakker hud.

Medisinsk Hudpleie

Medisinsk Hudpleie

ST Medical Cosmetics av Dr.dr. Stein Tveten bidrar til å effektivt bekjempe aldringstegn på huden, og passer alle hudtyper. Den koordinerte produktlinjen er utviklet av Dr.dr. Stein Tveten, en anerkjent estetisk kirurg fra Norge med sine anerkjente klinikker i både Norge og Tyskland. Serien er basert på mer enn 25 års erfaring innen medisinsk hudpleie. Alle produktene inneholder svært effektive ingredienser som hyaluronsyre og vitaminer.

Clean Peel

Clean Peel

+ Forbedrer hudtonen
+ Fremmer cellefornyelse
+ Eliminerer urenheter og døde hudceller
+ Reduserer talgproduksjonen
+ Øker effekten av krem og serum 

Ansiktsrensen fjerner mikroorganismer og urenheter fra huden takket være glykolsyren den inneholder. Den stimulerer cellefornyelsen, fjerner gamle hudceller og etterlater huden ren og sunn. Huden blir spenstig og effektivt forbedret. På grunn av den regulerende effekten på talgproduksjonen er den også svært egnet for akneskadet hud. Den anbefales som daglig rens, morgen og kveld for alle hudtype. 

Fuktighetsserum

Fuktighetsserum

Serumet øker fuktigheten i huden ved å binde vannmolekyler og gi huden mer volum. Hyaluronsyren stimulerer kollagenproduksjonen. Resultatet er fastere hud med færre linjer og rynker, og gir økt elastisitet. Den nøytraliserer oksidasjonsprosessen, reduserer frie radikaler og motvirker aldringstegn. Active Hyaluronic Serum er spesielt effektivt for å gjenoppbygge skadet hud. Ved regelmessig bruk forbedres hudens egne evne til å binde fuktighet. 

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!