Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

The Tan Brush

The Tan Brush Story

The Tan Brush Story

Tan Brush® ble skapt i februar 2019 av Pamela Kennedy, Karyn Booth og deres gode venn Lina Kennedy. Den var inspirert av en samtale mens de delte et glass vin, en pakke potetgull og så på Lady Gagas «Five Foot Two»-dokumentar.

Før Gaga skulle opptre, la en makeupartist siste finpuss på beinet hennes. Først trodde de det var olje eller glyserin, men så muligens et solingsprodukt. Kan en børste påføre selvbruning på kropp og ansikt? Kan selvbruningsvotten byttes ut og opplevelsen forbedres?

Etter å ha søkt på sosiale medier etter en selvbruningskost uten å lykkes, bestemte kvinnene seg for å lage sin egen Tan Brush. Et verktøy som kan brukes uten vott, øke selvbruningsopplevelsen og endre hvordan vi kan bruke selvbruning i fremtiden.

De brukte sin samlede femti års erfaring innen profesjonell skjønnhet og tjuefem år i produksjon av skjønnhets- og helseprodukter for å bringe dette innovative produktet til markedet.

Den 28. oktober 2021 vant The Tan Brush en gullpris for «Beste nye skjønnhetstilbehør» under Pure Beauty Awards i London. Den høyeste utmerkelsen i skjønnhetsbransjen.

I mai 2022 ble de tildelt Pure Beauty Global Award 'Best New Breakthrough Brand'.

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!