Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Om oss

Vårt team og selskapets historie

Siden høsten 1998 har Cosmedic vært leverandør av avanserte hudpleieprogrammer for dermatologiske og kjemiske behandlinger til leger og hudpleieklinikker i hele Norge og Sverige.

Cosmedic er leverandør av
ST Medical Cosmetics , Glo Skin Beauty , Focus Pinsett ,
Master Brush , MASQ +, Z Fill , Apotheke, Casmara, UKlash,
Cosmedic
 , Gua Sha, The Tan Brush og Delight Naturals .

Siden 2004, Cosmedic har bygget et navn på Glo Minerals, en mineralsminkeserie eksklusivt produsert for makeupartister, hudleger, hudleger og deres kunder/pasienter. Disse avanserte produktene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler, styrken av antioksidanter og vitaminer samt sterke fargepigmenteringer som gir en naturlig makeup.

I 2012, Cosmedic lanserte krem- og peelingserien Glo Therapeutics fra samme produsent. Serien har spesialprogrammer for alle hudlidelser og spesialprodukter for problemområder.

Fra høsten 2017 er sminken fra glo minerals og hudpleien fra glo therapeutics slått sammen til ett merke; Glo Skin Beauty .

Cosmedic AS er også agent for Z fill hyaluronsyre filler fra tyske Zimmer. Med 40 års erfaring har Zimmer blitt en av de ledende europeiske produsentene innen flere medisinske felt i tillegg til estetiske produkter som hyaluronsyre filler.

Våren 2018 Cosmedic lanserte sitt eget merke; Master Brush , en serie veganske multifunksjonelle sminkebørster.

I 2018, ST medical cosmetics presenterte sitt første produkt: Gold Touch , et nyutviklet nålekonsept for å transportere aktive ingredienser dypere inn i huden.

I begynnelsen av 2023 slo vi sammen alle Cosmedic selskaper til ett selskap, Cosmedic Nordisk . Dette var et resultat av at vi ekspanderte og fikk flere markeder i Norden.

Team Cosmedic

Gunnel Christina Lyng Paulsen


Gunnel har jobbet for Cosmedic siden 2021 som key account manager, educator og makeup artist. Hun har lang bakgrunn i skjønnhetsbransjen og er også fargeekspert. Gunnel kommer alltid med gode tips og triks, og vi anbefaler alle å ta en prat med henne!

E-post: gunnel@cosmedic.no

Key Account Manager, Makeup Artist og Educator.

Stig Traasdahl


Stig har jobbet i kundeservice i mange år, og er ekspert på kunderelasjoner og å se kundens behov. Han har jobbet i Cosmedic siden 2019 og er nå kontorsjef.

E-post: stig@cosmedic.no

Kontorsjef

Jens Magnus Hammarstedt


Jens har lang fartstid i bransjen fra bedrifter som Annes Hudpleie i Bergen og ansvar for merkevarer av høy kvalitet. Han er også utdannet hudpleier og har en bachelor i språk ( Kinesisk )


E-post: jens@cosmedic.no

Key Account Manager, Skincare og Educator

Dr. dr. Stein Tveten


Stein er en vellykket estetisk kirurg med over 25 års erfaring innen medisinsk hudpleie. Han har anerkjente klinikker i både Norge og Tyskland.

Når han ikke er på operasjonsstuen, jobber Stein enten med sin egen hudpleielinje ST Medical Cosmetics , eller han er ute og kjører raske biler. Han startet selskapet i 1998 og er fortsatt i sterk utvikling.

Grunnlegger og kirurg

Kristian Sveen LarsenKristian er utdannet grafisk design, og utdannet siviløkonom. Han startet i selskapet i 2017 for å hjelpe til med lageret. I tillegg til å være en av eierne av selskapet, jobber han for tiden med våre IT-systemer, produktutvikling og europeisk ekspansjon.


E-post: prosjekt@cosmedic.no

Prosjektleder

Amanda og KarinAmanda og Karin jobber begge på lageret utenfor Malmø i Sverige. De sender, pakker og lagerbeholdningen for oss, slik at vi kan fokusere på våre andre oppgaver i vår daglige virksomhet.

Lagersjefer