Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Casmara

Profesjonell historie

Profesjonell historie

Casmara tilbyr en rekke behandlinger av høy kvalitet for en rekke hudproblemer. Produktene er designet for å gi en spa-lignende opplevelse i komforten av ditt eget hjem. I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på noen av de profesjonelle behandlingene som tilbys av Casmara og fordelene de kan gi huden din.

Gjenopprett skjønnheten i huden din

Gjenopprett skjønnheten i huden din

Innenfor den nye kategorien Professional Advance Technology, presenterer Casmara en ny linje med svært effektive biologiske protokoller som skal brukes i kombinasjon med mikronålingsteknikken.

En linje med protokoller som behandler de viktigste tegnene på aldring, og oppnår resultatene av medisinsk-kosmetiske prosedyrer, men bruker en minimalt invasiv, sikker teknikk, uten påfølgende problemer.

Casmara tilbyr tre biologiske antialdringsprotokoller (INSTAWHITE+, AGE REVERSE og RADIANCE VITAMIN) som, i synergi med teknikken, behandler og forbedrer de viktigste aldringstegnene i huden, med synlige resultater fra første økt.

Les mer om Activator Pen her!

Historien

Historien

45 år med kosmetikk uten grenser. Kombinasjonen av tradisjon og erfaring bygger en bedrift med 45 års historie, hvis drivkraft er familie, og hvor grunnlaget for suksess er engasjement og utholdenhet.

Intelligent kosmetikk. Vi tilbyr de mest effektive produktene gjennom unike og eksklusive formuleringer, for å bli skjønnhetsallierte til våre kunder, og hjelpe dem til å være den beste versjonen av seg selv.

Moderne og innovativ

Moderne og innovativ

Casmara gir deg selvtillit og eksepsjonelle resultater fordi vi har brukt over 45 år på forskning. Kosmetikk av høy kvalitet bygget på grunnlaget for engasjement, kvalitet og fortreffelighet.

Activator Pen fra Casmara

Inkludering av microneedling i ditt salongtilbud gir ikke bare kundene en unik og effektiv hudpleieopplevelse, men det gir også salongen din et konkurransefortrinn ved å tilby det siste innen skjønnhetstrender. Oppdag potensialet av microneedling, og gi dine kunder den strålende huden de drømmer om!

Les mer her

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!

Du finner også mer om Casmara på www.casmara.com