Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Glo Skin Beauty

Rene produkter som utgjør en forskjell

Rene produkter som utgjør en forskjell

Glo Skin Beauty tror at hudpleie er egenpleie, og at produktene du bruker hver dag bør utgjøre en betydelig forskjell for helsen og velvære. Vi undersøker våre formuleringer for å kurere ekte, trygg, ren, klinisk bevist hudpleie og kosmetikk, laget for å produsere ekte forbedringer i deg og huden din. Våre råvarer og ferdige produkter er aldri testet på dyr, og vi er stolte av å være medlem av PETAs Beauty Without Bunnies. Vi er forpliktet til å bli 100% vegansk innen 2022.

Fordi vi forstår at det som ikke er i produktene våre er like viktig som det som er , bruker vi kun pålitelige ingredienser av høyeste kvalitet i effektive konsentrasjoner for å levere spillskiftende resultater uten at det går på bekostning av hudsikkerhet.

Rent og enkelt

Rent og enkelt

Vi har en "mindre er mer"- tilnærming, inkludert minimale ingredienser for maksimal effekt. Vår forpliktelse til å rengjøre betyr at vi aldri formulerer med parabener, talkum, kunstig duft, irriterende sulfater, ftalater, sterke fargestoffer, polyetylenperler eller mineralolje.

Vi vil fortsette å formulere, vurdere og innovere for å sikre at produktene våre forblir kompromissløst rene.

Profesjonell hudpleie

Profesjonell hudpleie

Å knytte sammen profesjonelle hudløsninger fra våre behandlingsrom til ditt eget baderom er vårt mål. Vår profesjonelle bakgrunn betyr at vi holder oss til de høyeste standardene for å levere klinisk beviste, svært effektive, transformative hudpleieløsninger for alle hudtyper. Enten det gjelder kviser, aldringstegn, glatting, beroliging, fuktighet eller beskyttelse – uansett hva dine hudproblemer måtte være, bruker våre neste generasjons formler kun de fineste ingrediensene innen ren og klinisk hudpleie for å gi deg synlige resultater. Vi er bevisste på at det som ikke er i våre produkter er like viktig for hudhelsen din som det som er. Våre produkter er veganske, dyrevennlige og fri for parabener, sulfater og ftalater. Målet vårt er å få deg til å stråle, derfor har vi en av de mest omfattende samlingene av eksfolieringsbehandlinger tilgjengelig.

Makeup starter med hudpleien din

Makeup starter med hudpleien din

Vår makeup-serie begynner med huden din. Vi mener at all makeup bør være basert på hudpleie, derfor bruker vi kun de fineste mineralmakeup-produktene som er beriket med nærende hudpleieingredienser, inkludert antioksidanter, vitaminer A, C og E, grønn te, sheasmør og hyaluronsyre. Farger som virkelig tar vare på huden din – vår mineralmakeup passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Uansett om du foretrekker en lett, middels eller full dekning, våre flytende, krem- og pudderfoundation, primere, concealere og fargetoner vil bidra til å jevne ut hudtonen og teksturen for din egen perfekte hud. Prøv deg frem med konturering og highlighting for å oppnå den ønskede gløden med våre sett og highlight-balsam for en dewy finish. Bland inn en pudder- eller kremrouge, eller bronzer, og velg blant vårt herlige utvalg av farger, perfekte for å fremheve kinnene og de høyeste punktene i ansiktet.

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!

Du finner også mer info om serien på www.gloskinbeauty.com