Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

Splash Solkrem - Solkrem utviklet i Skandinavia for vår hud

Vår Histore

Vår Histore

Vår kjærlighet til solen og vår lidenskap for å tilbringe tid utendørs inspirerte oss til å lage Splash i 2019. Vi følte oss tvunget til å lage produkter som fanger vår skandinaviske essens og vår lidenskap for den vakre naturen i våre hjemland. Teamet vårt inkluderer et bredt spekter av fagfolk som er dedikert til å forbedre måten vi tar vare på huden vår på. 

Resultatet ble Splash Solkrem

INGEN FET ELLER KLIBRIG FØLELSE

Vår klare og svettebestandige formel er beriket med naturlige ingredienser for å beskytte og gi næring til huden din. Formelen vår absorberes raskt og etterlater ingen fet eller klissete følelse

VANNFAST OG HURTIGTØRKENDE

Vannavstøtende og hurtigtørkende, slik at du kan nyte dine favoritt vannaktiviteter uten å bekymre deg for å påføre på nytt ofte eller føle deg klissete.

HUDEN KAN PUSTE

Ikke-komedogen formel vil ikke tette porene dine, så du kan nyte solbeskyttelse uten å bekymre deg for kviser.

Vi fant en løsning...

Vi fant en løsning...

Fra oss i Splash og hele veien til våre skjønnhetseksperter deler vi alle et felles mål: 

Å lage overlegne solpleieprodukter. 

Splash solkrem er inspirert av Skandinavias følelse av kvalitet, design og den slående skjønnheten i regionen.

Ettersom forbrukere kontinuerlig søker variasjon innen solpleie, utvikler vi produktene våre for å møte denne etterspørselen. Våre produkter er basert på det innovative Bag-On-Valve-systemet (BOV) som muliggjør en enkel og praktisk påføring. 

Splash solkrem gir ytelse og påføring av høy kvalitet, inneholder trygge og sunne ingredienser, og er laget for å gi maksimal solbeskyttelse. Dette gir kundene våre en luksuriøs, frisk og morsom-i-sol-tilnærming til banebrytende solpleie.

NATURLIG FORMULA

NATURLIG FORMULA

BLÅBÆR - VACCINIUM MYRTILLUS FRØOLJE

Blåbær beskytter, nærer, strammer opp, lysner og forskjønner huden. De kraftige antioksidantene beskytter huden mot UVA-stråling. Blåbær fremmer vital, strålende, myk, smidig og fast hud. Blåbær passer utmerket for de fleste hudtyper og er spesielt bra for sensitiv og moden hud.

TRANEBÆREKSTRAKT

Tranebær er et vilt skandinavisk innfødt bær som har en lignende næringsprofil og størrelse som sin fetter, blåbæret.

ROSMARINUS OFFICINALIS BLADEKSTRAKT

En kraftig antioksidant. Rosmarin beskytter huden og motvirker synlige tidlige aldringstegn. Den har også antimikrobielle, anti-inflammatoriske og antifungale egenskaper. Rosmarin har en sterk beroligende effekt på huden

NATURLIG BESKYTTELSE

NATURLIG BESKYTTELSE

SITRONSYRE

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter som sitron og lime. I hudpleieprodukter gir sitronsyre en beskyttende antioksidanteffekt og har også antialdringsegenskaper. Sitronsyre virker ved å eksfoliere det øverste laget av døde hudceller for å frigjøre porene, jevne ut hudtonen og myke og jevne ut huden.

SOLSIKKEFRØOLJE

Solsikkefrøolje gjenoppretter hudens naturlige barrierefunksjon og bidrar til å beskytte mot bakterier, allergener og sopp. Det motvirker også fukttap. Hudens naturlige barriere er viktig for å opprettholde hudens helse. Reduserer risikoen for tørrhet, kløe og irritasjon

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!