Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

UkLash

Mascara

Mascara

Volume Boost Mascara er en ekstrablack pigmentert vannfast mascara. Infundert med vitaminer for fleksible, sterkere, glansfulle og nydelige vipper. Gir øyeblikkelig volum og fremmer sterkere og dristigere vipper samtidig som det forhindrer brudd. Her er noen av fordelene:

  1. Fyldigere vipper: Volume Boost Mascara har en unik formel som gir volum og lengde til vippene dine, noe som gir dem et fyldigere og mer dramatisk utseende.
  2. Smudge-Proof: Mascaraen er flekksikker, noe som betyr at den ikke flekker eller smører utover dagen, selv om du svetter eller gråter.
  3. Langvarig: Mascaraen har en langvarig formel som holder seg på plass hele dagen, noe som betyr at du ikke trenger å ta på mascaraen i løpet av dagen.
  4. Enkel å bruke: Den spesialdesignede børsten gjør det enkelt å påføre mascaraen jevnt og presist, noe som gir deg det perfekte vippeutseendet hver gang.
Uklash øyenvippeserum

Uklash øyenvippeserum

 Uklash eyelash enhancer serum er et kraftig serum som retter seg mot sprø, korte og sparsomme vipper! Den er forsterket med naturlige vitaminer, ekstrakter og peptider for å gi næring til og gi øyevippene dine det de trenger for å se lengre, fyldigere og voluminøse ut på 25 dager.

Fungerer det virkelig?

Ja det gjør det! Du må imidlertid være tålmodig og konsekvent. Tiden før du ser resultater kan variere avhengig av vippenes vekstsyklusstadium når du begynner å bruke produktet. Det tar normalt mellom 8-12 uker å se fullstendige resultater. Hvis du ikke oppnår noen resultater etter konsekvent bruk i 12 uker, har du rett til å kreve pengene-tilbake-garantien vår. Det er svært viktig at du bruker produktet riktig som anvist.

Ukbrow øyenbrynserum

Ukbrow øyenbrynserum

Ukbrow Eyebrow Growth Serum er en kraftig brynforsterker som forbedrer utseendet til tynne, sparsomme eller overplukkede bryn. Høyytelsesformel fullpakket med vitenskapelig beviste ingredienser for å målrette og styrke brynhårene, slik at de virker fyldigere og mer definerte på 25 dager.

Uklash Hydra-Gel

Uklash Hydra-Gel

Uklash Hydra-Gel øyelapper forynger og gjenoppretter øyeblikkelig under øynene. Inneholder flere størrelser av hyaluronsyre for å forbedre utseendet til fine linjer, kråketær og mørke under øynene. Vegansk kollagen hjelper til med å jevne ut og myke utseendet til fine linjer, mens koffein hjelper til med å avblåse utseendet på øyeområdet og reduserer forekomsten av mørke ringer.

Slik bruker du: Bruk slikkepotten til å løfte ut øyelappene. Påfør på et rent, tørt område under øynene og la virke i 10-15 minutter. Hvis du vil målrette mot hevelser under øynene, plasserer du dem med den tykkeste delen av lappen i den ytre øyekroken. Hvis du vil fokusere på kråkeføtter (rynker som dannes rundt utsiden av øynene), bruk dem omvendt. Kast etter bruk og klapp forsiktig gjenværende serum inn i huden.‌ Kan brukes daglig eller etter behov.

Tips: Oppbevares i kjøleskapet for å gi lapper ekstra fuktighet og for å få en kjølig følelse av produktet. Det vil ikke bare være forfriskende, men kan ytterligere bidra til å fjerne området under øynene.

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!

Du finner også mer informasjon om UKLash på www.uklash.com