Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
15-12-2019.jpg__PID:e0a9f9b7-1f61-4e9b-8c87-efb381f81175

Skjønnheten i Microneedling: En Dyptgående Guide

Å oppnå en sunn og strålende hud er en universell drøm for mange. I jakten på den perfekte hudpleierutinen har microneedling blitt stadig mer populært som en effektiv og innovative metode for hudforbedring. Denne prosedyren, også kjent som kollageninduksjonsterapi, involverer bruk av små nåler for å skape kontrollerte mikroskopiske skader i huden. Her er en dyptgående guide for å utforske verden av microneedling.

07-11-191.jpg__PID:e3d67a9d-e12c-4c74-bc8e-e0a9f9b71f61

Hvordan Fungerer Microneedling?

Microneedling fungerer ved å stimulere kroppens naturlige helingsprosess. Små nåler, vanligvis i en rulle eller en pennformet enhet, lager små hull i huden. Dette aktiverer produksjonen av kollagen og elastin, som er nøkkelen til å oppnå fastere, jevnere og yngre hud. Denne prosessen forbedrer også absorpsjonen av hudpleieprodukter, noe som gir bedre resultater fra de produktene du allerede bruker.

FP_07-03-Portada.jpg__PID:e12c0c74-fc8e-40a9-b9b7-1f612e9bcc87

Hvordan Gjennomføres Microneedling?

Microneedling kan utføres både profesjonelt og hjemme, avhengig av preferanser og alvorlighetsgraden av ønskede resultater. Profesjonelle behandlinger utføres vanligvis av erfarne estetikere eller dermatologer, mens hjemmeenheter gir en mer skånsom tilnærming. Uansett metode er det viktig å følge nøye retningslinjer og holde utstyr rent for å unngå infeksjoner.

Etterbehandling og Forsiktighetsregler:

Etter microneedling kan huden være litt rød og følsom, og det er viktig å følge spesifikke etterbehandlingsrutiner som anvist av hudpleiespesialisten eller legen din. Dette kan inkludere bruk av beroligende kremer, unngåelse av eksponering for direkte sollys, og unngåelse av sterke kjemiske produkter i en viss periode.

Microneedling er ikke egnet for alle, spesielt de med aktiv akne eller hudinfeksjoner. Det er viktig å konsultere en profesjonell før du gjennomfører denne behandlingen for å sikre at den passer for din hudtype og tilstand.

I jakten på et yngre og friskere utseende er microneedling et spennende alternativ som gir resultater ved å fornye huden fra innsiden. Utforsk denne innovative behandlingen og ta det første skrittet mot å oppnå den strålende huden du drømmer om.

FP_03-03-Portada.jpg__PID:9de12c0c-74fc-4ee0-a9f9-b71f612e9bcc

Moderne og innovativ

Casmara gir deg selvtillit og eksepsjonelle resultater fordi vi har brukt over 45 år på forskning. Kosmetikk av høy kvalitet bygget på grunnlaget for engasjement, kvalitet og fortreffelighet.

Her er noen av fordelene med microneedling, og hvorfor du bør tilby denne tjenesten i din salong:

  1. Kollagenstimulering: Microneedling hjelper til med å stimulere produksjonen av kollagen, det essensielle proteinet som gir hudens fasthet og elastisitet. Resultatet er en glattere, fastere hudoverflate.
  2. Reduser fine linjer og rynker: Ved å forbedre hudens kollagenproduksjon, reduserer microneedling synligheten av fine linjer og rynker. Dette gjør behandlingen ideell for de som ønsker en jevnere og ungdommelig hudtone.
  3. Forbedret produktabsorpsjon: Microneedling skaper mikroskopiske kanaler i huden, noe som forbedrer absorpsjonen av aktive ingredienser. Dette betyr at påfølgende hudpleieprodukter blir mer effektive og gir bedre resultater.
  4. Reduser størrelse på porer: Microneedling bidrar til å stramme opp porene, noe som gir en jevnere og mer forfinet hudtekstur. Dette er spesielt gunstig for de med oljete eller kombinert hud.
  5. Minimal downtime: Microneedling er kjent for å ha minimal downtime, noe som gjør det til en praktisk og populær behandling. Kunden kan returnere til sine daglige aktiviteter nesten umiddelbart.
Reduserer Fine Linjer og Rynker

Microneedling er kjent for å minimere synligheten av fine linjer og rynker ved å øke kollagenproduksjonen.

Behandler Arr og Akne

Prosedyren kan bidra til å redusere utseendet på arr, inkludert fra akne ved å fremme heling av huden.

Forbedrer Hudens Tekstur

 Microneedling gir en jevnere hudoverflate ved å redusere ujevnheter og forbedre teksturen.

Reduserer Porer

Ved å stimulere kollagenproduksjonen kan microneedling bidra til å minske porene, noe som gir en glattere hud.

IMG_6564.JPG__PID:0c74fc8e-e0a9-49b7-9f61-2e9bcc87efb3

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!