Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.

7 Days

K-Beauty

K-Beauty

7DAYS kosmetikk er en mulighet til å uttrykke deg selv, vise din personlighet, fortelle mer om din karakter og ditt humør og understreke din unike natur. Vi tror at en kreativ og eksperimentell tilnærming til sminke og hudpleie kan hjelpe deg med å finne din egen stil, styrke selvfølelsen, akseptere og elske deg selv og ditt utseende.

Den iøynefallende designen skaper en emosjonell forbindelse med kunden, som ikke lenger kan forholde seg likegyldig.

7DAYS oppdaterer kontinuerlig sortimentet sitt basert på markedsanalyser og de mest populære ingrediensene. Et bredt utvalg av produkter, deres dokumenterte effektivitet, rimelige priser og brukervennlighet gir deg en enkel skjønnhetsbehandling og en uanstrengt påføring av makeup.

Inspirasjonskilde

Inspirasjonskilde

Målgruppen for 7DAYS er representanter for Gen Z og Millenials, aktive brukere av Instagram, Tik-Tok, Likee og andre populære sosiale nettverk. Inspirert av deres filosofi og interesser skaper vi kolleksjoner som har deres egenart og estetikk. Den superslanke designen understreker stilen deres og gjør hvert produkt til et originalt tilbehør og den daglige egenpleierutinen til et behagelig og inspirerende skjønnhetsritual.

Prinsipper for produksjon

Prinsipper for produksjon

7DAYS deler aktivt holdningen om bevisst forbruk og respekt for naturen. Kjerneprinsippene omfatter miljøvennlig og grusomhetsfri produksjon og bruk av biologisk nedbrytbar emballasje.

7DAYS støtter veganernes ideer ved å utvikle unike formler som oppfyller de strenge produksjonsstandardene for vegansk kosmetikk og er sertifisert av den internasjonale foreningen "The Vegan Society".

Designet i Italia

Designet i Italia

7DAYS er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Milano. Deres produkter er representert i 47 land på 5 kontinenter i verden. Produktsortimentet består av 130 posisjoner.

Globaliseringstrenden har også påvirket geografien for produksjonen, som omfatter Italia, Sør-Korea og Kina.

Ønsker du mer informasjon om serien?

Ta kontakt med oss på e-post: ordre@cosmedic.no
eller bruk skjemaet som du finner her!