Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Alt du trenger å vite om microneedling med Activator Pen

Alt du trenger å vite om microneedling med Activator Pen

Activator Pen, neste generasjons mikroneedling-enhet.

Microneedling-teknikken

Microneedling er en minimalt invasiv teknikk som skaper flere mikropunkteringer i huden på en trygg, kontrollert måte, og bidrar til å oppnå spektakulære resultater fra den første økten ved å kombinere to prosesser.

På den ene siden er en kontrollert hudlesjon forårsaket med minimal epidermal skade, og stimulerer tilhelingskaskaden (betennelse, spredning og ombygging). Reaksjonen til de dermale epitelcellene er å forsvare seg mot aggresjonen ved å aktivere alle hudens reparasjonsmekanismer, samtidig som produksjonen av endogene vekstfaktorer, kollagen og elastin stimuleres. Av denne grunn er det også kjent som CIT eller kollageninduksjonsterapi.

På den annen side brytes hudens barrierestruktur, og danner mikrokanaler som tillater dyp penetrasjon av de aktuelle produktene som påføres under økten, ved å passere gjennom epidermis og nå dermis (avhengig av hudtykkelsen i hvert område og nålelengde). Med andre ord, en midlertidig mekanisk forandring forårsakes av huden for å hjelpe de aktive ingrediensene til å bli absorbert, og forsterker deres virkning.Det er en minimalt invasiv teknikk som har et svært lavt forhold mellom tilknyttede komplikasjoner. Det oppstår et lett erytem (rødme), som varer i 24-72 timer og roer seg ned uten behov for spesiell pleie, slik at kundene umiddelbart kan gå tilbake til sin vanlige rutine.

Resultatene

 • Stimulerer dannelsen av kollagen og elastin. Forbedrer strukturen til fibernettverket som støtter huden, øker dens fasthet og elastisitet.
 • Stimulerer vekstfaktorproduksjon og celleregenerering, reduserer rynker og uttrykkslinjer.
 • Bleker og korrigerer nylige mørke flekker og små merker.
 • Forbedrer utseendet til strekkmerker og arr.
 • Reduserer porestørrelsen.
 • I alopecia-behandlinger stimulerer den hårvekst og forhindrer for tidlig hårtap.
 • Forbedrer den dype penetrasjonen av de aktive ingrediensene som påføres synergistisk med teknikken.

Utrolige resultater på kort tid

Dagens stadig raskere livsstil, hvor vi ønsker å få mest mulig ut av hvert minutt, søker kvinner de mest effektive resultatene på kortest tid. Det er en økende etterspørsel etter protokoller som kan gi svært synlige resultater som ligner de som oppnås ved medisinske estetiske prosedyrer, men som ikke involverer å utføre smertefulle, invasive teknikker som resulterer i påfølgende ubehag som kan forstyrre den daglige livsstilen. Som svar på denne etterspørselen, presenterer CASMARA i eksklusivt neste generasjons mikroneedling-enhet med et autonomt produktforsyningssystem, en teknikk som kombinerer svært effektive resultater med en minimalt invasiv, komplikasjonsfri teknikk, som lar kundene gå tilbake til sin vanlige rutine umiddelbart etter protokoll.

Funksjonene til Activator Pen

 • Vertikal punkteringsteknologi. Rene, trygge punkteringer
 • Autonomt produktforsyningssystem.
 • Fire avtakbare nålespisser å velge mellom: 12 og 36 nåler (ansikt), 42 (kropp), nano (ansiktspigmenter).
 • 5 justerbare hastigheter (5.500, 6.500, 7.500, 8.500, 9.500 o/min).
 • Kontrollert og justerbar dybde (0,2-2 mm).
 • Trådløs: 2 timers ladetid og 2-3 timers batterilevetid.

Takket være de forskjellige hodene og justerbare hastighets- og dybdealternativene, kan protokollen tilpasses fullstendig etter kundens behov.

Fordelene

Det eksklusive autonome tilførselssystemet til ActivatorPen frigjør produktet jevnt etter hvert som mikropunkteringene gjøres. Inkluderer en sprøyte på den øvre delen av enheten, der produktet er satt inn, slik at profesjonelle kan kontrollere mengden som frigjøres ved å bruke to knapper. På denne måten optimaliseres penetrasjonen av virkestoffet. Med andre enheter tilgjengelig på markedet, brukes produktet manuelt på to måter:

 • Før du starter mikropunkteringene i hele ansiktet: mye produkt går til spille, da det begynner å bli absorbert og sprer seg på huden før mikropunkteringene utføres.
 • Påføring av produktet etter område: det er upraktisk, da det krever samtidig bruk av begge hender for å utføre prosedyren; produktet påføres med den ene hånden og mikropunkturmanøvrene utføres med den andre.

Med det autonome ActivatorPen-systemet løser vi begge disse ulempene: alt av produktet brukes for å oppnå optimale resultater, samtidig som det øker komforten til profesjonelle under behandlingen, og merkbart optimaliserer arbeidet deres.

Dybde og hastighet på behandlingene

Dybden avhenger av flere faktorer:

 • Kundefølsomhet.
 • Område som skal behandles: det er områder hvor huden er tynnere og derfor mer følsom.
 • Behandling som skal utføres og nødvendig penetrasjonsnivå.

De anbefalte dybdene i henhold til ansiktsområdet gjenspeiles i følgende diagram, selv om vi anbefaler å teste kundenes følsomhet etter område under behandlingen og ved ubehag, redusere arbeidsdybden.

Det anbefales å starte på en dybde på 0,25 mm

Anbefalt for å sjekke kundens følsomhet; fortsett å øke så lenge det tåles og ikke forårsaker blødninger. Hos ekstremt sensitive personer kan en bedøvelseskrem brukes 1 time før protokollen.

Serumampuller fra Casmara til microneedling

Casmara tilbyr i hovedsak tre forskjellige serumampuller utformet til bruk i microneedlign-behandlinger: InstaWhite+, Age Reverse og Radiance Vitamin. 

InstaWhite+

"Depigmenting and Clarifying Protocol"

Reduserer størrelsen og fargen på mørke flekker, samt jevner ut hudtonen.

Kombinasjon av mange lysende og depigmenterende aktive ingredienser som virker synergistisk, jevner ut hudtonen og reduserer størrelsen og fargen på mørke flekker. Inneholder også antioksidanter og fotobeskyttende aktive ingredienser som bekjemper fotoaldring av huden og forhindrer fremtidige mørke flekker.

Resultatene:

 • Reduserer størrelsen og fargen på mørke flekker og forhindrer deres utseende.
 • Beskytter mot de skadelige effektene av UV-stråling og mot miljøpåvirkninger.
 • Jevner ut hudtonen i hele ansiktet.

Resultatet er en effektiv reduksjon av mørke flekker, synlig jevn og mer lysende hud fra første økt, som varer.

Hvem passer det for?

Unisex-protokoll spesielt utviklet for hud i alle aldre med endringer i ansiktspigmentering eller en ujevn tone.

Age Reverse

"Global Rejuvenating Protocol"

Gjenoppretter hudens elastisitet, fasthet og naturlige vitalitet, samtidig som den reduserer spor av tid. 

Kraftig cocktail av aktive ingredienser som virker synergistisk, bremser og reverserer hudens aldringsprosess. Globalt behandler alle tegn på aldring: rynker, mangel på fasthet og tap av vitalitet.

Resultatene: 

 • Botox-lignende effekt: Reduserer dybden av uttrykkslinjer og reduserer forekomsten av rynker.
 • Øker hudens elastisitet og fyller ut rynker.
 • Løftende effekt: øker hudens fasthet og stramhet.
 • Bleker aldersflekker og forhindrer deres fremtidige utseende. 

Resultatet er et ansikt som ser yngre ut fra første økt.

Hvem passer det for?

Spesielt utviklet for hud som leter etter fortreffelighet i en anti-aldringsbehandling, som virker globalt på alle tegn på aldring.

Radiance Vitamin 

"Brightening, Revitalizing, Anti-Fatigue Vitamin Protocol"

Som intenst lyser opp ansiktet og forhindrer fotoaldring.

Kraftig ultra-revitaliserende cocktail med høy konsentrasjon av vitamin C, forsterket av en ekstra dose av alle vitaminene som huden trenger for å se strålende ut. Inneholder aminosyrer, mineraler og koenzymer, som er helt avgjørende for at alle cellulære prosesser skal fungere korrekt.

Resultatene: 

 • Lyser opp ansiktet og revitaliserer dypt huden.
 • Regenererer og øker elastisiteten.
 • Gir energi og fjerner tegn på tretthet i huden.
 • Beskytter mot miljøpåvirkninger og forhindrer for tidlig aldring.

Denne protokollen gjenoppretter hudens lysstyrke og vitalitet, og gir deg et strålende utseende fra første økt.

Hvem passer det for?

Formulert for matt, devitalisert hud i alle aldre, som ønsker å gjenopprette tonen og prakten til ung hud. Det er den ideelle protokollen for å se perfekt ut for en spesiell begivenhet eller i perioder med stress og tretthet.

 

Ønsker du å vite mer om hvordan selve behandlingen utføres, applikasjonsmanøvrer og hvilke produkter vi anbefaler å bruke i behandlingen? Ta kontakt med oss på ordre@cosmedic.no

 

Forrige post Nyhet: Solution Primers fra Glo
Neste post Profesjonelle ansiktsbehandlinger fra Casmara