Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Strålende Makeup Looks for Julebordsesongen med Glo Skin Beauty

Strålende Makeup Looks for Julebordsesongen med Glo Skin Beauty

Julebordsesongen er her, og det er på tide å skinne med makeup fra Glo Skin Beauty, som gir deg både vakre farger og hudpleiefordeler. Uansett om du skal feire med kollegaer, venner eller familie, har vi satt sammen noen fantastiske makeup looks som passer perfekt til anledningen ved hjelp av Glo Skin Beauty's produkter.

 

1. Glow med Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty har et fantastisk utvalg av øyenskygger som passer perfekt for en glødende makeup look.

✨Start med å preppe huden med dine hudpleie favoritter fra Glo Skin Beauty før du legger Pressed Base Foundation for et jevn og naturlig resultat.

✨Legg Essential Eye Base Satin på øyelokkene før du begynner å påføre øyenskygger. Den vil jevne ut hudtonen og sørge for at makeupen sitter lenger.

✨Påfør så Skin Glow Powder Highlighter i fargen Champagne eller Rose på øyelokket for en glødende base. Sveip også Skin Glow Powder Highlighter på neseveggen, kinnbeina og på overleppen for å oppnå en naturlig og gjennomført look med masse glød. 

✨Ton ut globalen med Crean Stay shadow Stic Solstice for å gi øyet et løft, legg deretter Liquid Ink Eyeliner langs vippekanten for en definert finish. Topp det hele med Lash Lenghtening Mascara.

✨Fullfør looken med Lipstick i en dyp rød nyanse som Runway eller Bullseye for den perfekte julegløden. 

 

2. Smokey Eyes og Røde Lepper med Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty har alt du trenger for å oppnå en klassisk smokey eye look!

✨Begynn med å legge Cream Stay Shadow Stic i tonen Concord eller Bonbon fra vippekanten og opp mot globalen. Ramm så inn under øyet, og ton så skyggene godt ut for å skape en intens, dyp øyemakeup. Velg så en lysere nyanse, eksempelvis Prelude, og ton overgangen videre opp mot brynene.

✨Definer looken ytteligere med Precise Micro Eyeliner over og under øyet, denne kan også legges på våtkanten for en ekstra dramatisk look. 

✨Fullfør looken med Suede Matte Crayon i en intens rød nyanse, som fargen Crimson, for dristige lepper.

Denne kombinasjonen vil gi deg en sofistikert og festlig look.

 
 

3. Glødende og Naturlig Look med Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty har en rekke hudpleiebaserte produkter som gir deg en naturlig, sunn glød.

✨Start med Luminous Liquid Foundation for en jevn og glødende hud, påfør Luminous Setting Powder for å sikre et varig resultat.

✨Påfør Luminous Liquid Consealer på øyenlokket, og under øyet, for å jevne ut hudtonen med max lysreflektering og dekkende piågment.

✨Legg deretter Cava, fra Cool Glow Shadow Quad, på hele øvre øyelokk, jobb deretter French Pink opp i globalen, ton overgangen med Rose Quarts. 

✨Bruk Cream Glaze Crayon i en nude nyanse på leppene, som Chiffon eller Woodrose. 

✨Fullfør looken med Blush Melody og Volumizing Mascara

Denne looken gir deg en frisk og naturlig makeup som passer perfekt til julesesongen.

 

Uansett hvilken Glo Skin Beauty makeup look du velger for julebordsesongen, er det viktig å bruke en god primer og setting spray for å sikre at sminken holder seg på plass hele kvelden. Glo Skin Beauty's produkter gir deg muligheten til å stråle og føle deg fantastisk mens du feirer denne spesielle tiden av året. Gled deg over julebordsesongen med strålende skjønnhet fra Glo Skin Beauty!

Forrige post Strålende hud med microneedling: Hvorfor tilby denne eksklusive hudpleiebehandlingen i din salong?
Neste post Naturlig næring fra rot til tupp med Innersense Organic Beauty