Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Oppdag nyhetene fra Uklash

Oppdag nyhetene fra Uklash

Det er med stor glede at vi i dag kan presentere de kommende nyhetene fra Uklash. Vi har lenge hatt et ønske om å utvide porteføljen vår på øye- og brynsprodukter, og endelig kan vi utvide denne kategorien enda litt til. Produktene du kan se frem til å bestille er: 
Både Brow Pomade og Brow Pencil kommer i tre forkskjellige farger:light, medium og dark. Vi er veldig takknemlige for alle positive tilbakemeldinger på produktene fra Uklash, og vi håper at de nye produktene også vil bli tatt like godt imot!

For lengre og definerte vipper

UKLASH Lengthening Mascara er designet for å umiddelbart forlenge, krølle og gi definisjon til vippene dine. Formelen er designet for å gi maksimal dekning med minimal klumper, slik at du kan oppnå et naturlig, men likevel dramatisk utseende. Enten du gjør deg klar til en spesiell anledning eller bare ønsker å forbedre hverdagslooken din, kan denne mascaraen hjelpe deg med å oppnå den perfekte vippelooken.

Denne mascaraen er vannavstøtende, men formulert for å enkelt fjernes med vår Lash & Brow Wash. Den ideelle mascaraen å bruke sammen med vårt prisbelønte UKLASH Eyelash Serum for superladet vekst.

For langvarige og skulpturerte bryn

En klar gel som setter hårene på plass for perfekt skulpturerte bryn. Gelen gir middels hold som holder hele dagen. Den har en to-endet børste for å påføre produktet og forme brynene på plass. Brow Sculpt kan brukes alene eller lagvis under andre brynprodukter. 
Allsidig og kan brukes som første trinn før UKBROW Pomade & UKBROW Pencil

For skyggefulle og naturlig fyldigere bryn

En byggbar pomade, designet for å tegne inn hår for fyldigere bryn.
UKBROW Brow Pomade er det perfekte brynproduktet for å legge til dybde og fylle ut sparsomme områder. Den vinklede børsten er formet for å fylle ut brynet med presisjon. To-endet børste for å påføre produktet og forme brynene på plass.
Brow Pomade kan brukes alene eller i lag med andre brynprodukter. Den langvarige smussfriee formelen gir dybde til sparsomme bryn. Den har en vinklet børste for å fylle ut brynene nøyaktig for et naturlig fyldigere utseende. Dens krembaserte formel glir lett på for en jevn påføring med en matt finish. Allsidig og kan brukes som mellomtrinnet mellom UKBROW Sculpt og UKBROW Pencil

Tilgjengelig i 3 byggbare nyanser.
For definerte og mørkere bryn

En høypigmentert brynblyant med en ultrafin spiss for å tegne definerte hårstrå. Krembasert formel for jevn påføring, i 3 byggbare nyanser.
Brow Pencil kan brukes alene eller i lag med andre brynprodukter. En langvarig smussfri formel designet for å gi definisjon til sparsomme bryn. Et tosidig produkt med pensel og blyant med fin spiss for enkel påføring. Allsidig og kan brukes som siste trinn etter UKBROW Sculpt & UKBROW Pomade.

Tilgjengelig i 3 byggbare nyanser.

Ønsker du å bestille nyhetene?
Send din bestilling til ordre@cosmedic.no
eller handle i forhandlerportalen vår. 
Forrige post Innersense Organic Beauty: Ren skjønnhet for deg og planeten
Neste post Solkrem og SPF – hva, hvordan og hvorfor?