Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Finn din glød: Slik påfører du highlighter

Finn din glød: Slik påfører du highlighter

Glødende hud er alltid trendy. Mens vi streber etter å fremheve vår naturlige glød med avansert hudpleie, trenger de fleste av oss litt ekstra hjelp for å fremheve gløden og oppnå den looken vi ønsker oss. Highlightere har lenge vært et fast innslag i de fleste sminkepunger og kommer i en rekke deilige farger, konsistenser og design.

Påføring av highlighter handler om hvordan naturlig lys treffer og reflekterer strukturen i ansiktet ditt. Det skaper en konsentrasjon av lys på visse punkter og fremhever trekke våre med en frisk glød. Som enhver annen trend er det mange stiler tilgjengelig, fra slående holografiske nyanser til den strålende glødende huden som er så trendy akkurat nå. Vi ønsker å fremheve og forsterke vår naturlige skjønnhet, og det er derfor den moderne tidsalderen krever hudpleie og sminke-hybrider som gir oss en sunn, hydrert hud og en strålende glød

Påføring av Highlighter

For en umiddelbar glød, bruk Glow Skin Powder Highlighter. Dette er en av de nye måtene å skape gløde uten glitter. Den luksuriøst lette formelen smelter inn i huden som en krem-highlighter uten å skape fine linjer. Den tilbyr en flerdimensjonal glans og perleeffekt som ser uanstrengt og moderne ut. Beriket med hudpleieingredienser som vitamin C og niacinamid for å forsterke gløden, er det enkelt å blande, bygge og justere lysnivåer for subtil dramatikk.

Påfør den på de høyeste punktene i ansiktet, brystet og andre steder for å skape en glød. Og vi nevnte ikke at den kommer i tre fantastiske nyanser: champagne, rose og cognac, så det er en farge for deg.

For en glassaktig hud-effekt frisker Glow Up Highlighter opp ansiktet.
Den gir en transparent effekt uten pigmentering og samtidig en uanstrengt og subtil glassaktig glød. Passer for alle hudtoner og hudtyper, den hydrerer samtidig som den fremhever. Fullpakket med hud-vennlige ingredienser som hyaluronsyre, beskyttende antioksidanter og nærende sheasmør, smelter den inn i huden og gir næring innenfra.


Denne allsidige og taktilt berikede silkeaktige balsamen betyr at du kan leke med forskjellige påførings-metoder for å skape det perfekte utseendet. "Påfør direkte på huden og bland forsiktig med fingrene for en strålende glød," sier Global Artistry Lead Janeena Rumsey. "For en subtil glød, påfør med favoritt-børsten eller fingrene og klapp forsiktig på huden.

Påfør den over blush, øyenskygge og leppefarge for å skape en naturlig lysreflekterende glød." Glow Up Highlighter er designet for å brukes slik du vil. "Det fungerer best når det påføres fingrene først for å varme opp og påføre mer presist, deretter forsiktig på ønskede områder," legger hun til. Enten det er på kinnene, brynene, øyelokkene, på toppen av øyenskyggen, direkte på leppene eller på toppen av leppestiften, har denne universalbalmen alle alternativene du trenger for å skape den perfekte looken.

Ønsker du mer slående glans er Shimmer Brick en annen sterk kandidat når det kommer til highlighting. De mikrofine partiklene skaper en myk fokuseffekt på huden som gir lys og glans som er "picture-perfekt". Dette lysnende, byggbare pudderet er en cocktail av forlokkende, rikt pigmenterte nyanser som lar deg legge på lag og blande forskjellige farger for forskjellige effekter og den perfekte popen. "Bruk de individuelle nyansene alene eller bland alle fire for myke, glødende effekter," råder Janeena. "Bruk en børste og påfør dette fine pudderet på de høyeste punktene for et subtilt høydepunkt, eller lag det over rouge."

Uansett humør, dag eller natt, arbeid eller fritid, kan du kombinere disse aksentfargene for å finne det perfekte utseendet for deg.

Forrige post Solkrem og SPF – hva, hvordan og hvorfor?