Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Prisvinnende sheet masks fra MASQ+

Prisvinnende sheet masks fra MASQ+

DERES HISTORIE

I Japan, som er et av verdens største markeder for skjønnhetsprodukter, har brukervennlige ansiktsmasker eksistert i mer enn 20 år. "Jeg har selv bodd lenge i Japan og flyttet sammen med min japanske kone til Sverige for noen år siden. Da vi kom hjem lette vi etter en passende ansiktsmaske, men fant ingen. Derfor har vi nå utviklet MASQ+, som er tilpasset nordisk klima og hud", skriver eieren av MASQ+.

Maskene selges i skjønnhetssalonger og klinikker. MASQ+ består av 9 forskjellige masker, 4 forskjellige serum-masker og 2 masker til profesjonelt bruk i salong. 
MASQ+ er en serie pleiende serummasker, fulladet med aktive ingredienser for ulike hudtyper og behov. Masken er skreddersydd og legges enkelt over ansiktet. Du trenger ikke å smøre eller vaske noe. Len deg tilbake og nyt!
 
MASQ+ er utviklet og tilpasset nordisk klima og hudtilstand. Formen på maskene er også tilpasset nordisk design. MASQ+ er en tilpasset cellulosemaske (sheet mask) som inneholder 23-25 ml aktivt serum. Utviklet og formulert i Sverige, produsert i Sør-Korea.

Hvordan bruke dem
Rengjør ansiktet og tørk det lett med et håndkle. Plasser masken over ansiktet ditt. La virke i 20-30 min. Fjern masken og massér inn det resterende serumet.

Tips!
Bruk serumet som er igjen i pakken for å smøre hals og dekolletage. Ikke kast masken umiddelbart etter bruk, men ta masken og påfør det siste serumet på armer og ben.

Regelmessig bruk av MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden fuktig og gir den en fin glød og dermed et mer ungdommelig utseende.
 
De aktive ingrediensene
Hamamelis Virgiana bark/bladekstrakt
Natriumhyaluronat
Niacinamid
Hydrolysert kollagen
Antioksidanter

MASKENE

MASQ+ Intensive 
Det er to masker kun for profesjonell bruk. Det vil si å bruke i salongen/klinikken for å berolige, fukte huden og gi en fin glød. Perfekt etter f.eks. IPL, microneedling og kjemisk peeling. Nominert i SPA Awards 2019 i kategorien "Årets profesjonelle produkt".MASQ+ Eye Q
Fuktighetsgivende og oppstrammende øyemaske, sheet mask. Masken har en kjølende effekt og er perfekt når du føler at du vil friske opp huden rundt øynene.

MASQ+ Eye Q er fullastet med aktive ingredienser, bl.a. fuktighetsgivende allantoin, snerpende trollhassel og antioksidantene koffein, tindved og vitamin C. Masken er fuktighetsgivende, oppstrammende og reduserer tretthetstegn. Etterlater en fin glans. Brukes 2-3 ganger i uken eller etter behov.


MASQ+ Moisture (designed for men)
En todelt sheet mask for menn. Hvis du har skjegg, plasser del 2 på brystet i stedet for på haken. Nominert i Swedish Beauty Awards som årets produkt for menn 2020.

MASQ+ Moisture er fylt med aktive ingredienser som er forfriskende og fuktighetsgivende. Inneholder bl.a. fuktighetsgivende allantoin, snerpende trollhassel og antioksidantrik gurkemeie, niacinamid, vitamin C og E. Regelmessig bruk av MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert og gir derved et friskere utseende. Frisk maskulin duft av sandeltre. Den perfekte julegaven!


MASQ+ Sustainable Skin 
Økologisk og vegansk sheet mask som er fuktighetsgivende og mykgjørende. MASQ+ Sustainable Skin er fullastet med aktive ingredienser som f.eks fuktighetsgivende og hudpleiende aloe vera og trollhassel samt antioksidantrik rosmarin, blåbær og tyttebær. Serumet i masken inneholder mer enn 95 % økologiske ingredienser og masken er laget av økologisk bomull.

Du trenger ikke å smøre eller vaske av noe. Du legger ganske enkelt MASQ+ over ansiktet ditt. Len deg tilbake og nyt! Regelmessig bruk av MASQ+, 2-3 ganger i uken, bidrar til å holde huden hydrert.


MASQ+ Firming & Nutrition
Foryngende og oppstrammende arkmaske. Perfekt for de som føler mangel på elastisitet og har fine linjer og rynker. Du må smøre eller vaske av noe. Du legger ganske enkelt MASQ+ over ansiktet ditt. Len deg tilbake og nyt!

MASQ+ Firming & Nutrition er fullastet med aktive ingredienser, bl.a. fuktighetsgivende kollagen, ginkgo biloba og antioksidanter vitamin C og E. Regelmessig bruk av MASQ+, 2–3 ganger i uken, opprettholder din fuktighet, gir en fin glød og har et ungdommelig utseende.


MASQ+ Rejuvenating & Moisture
Intensiv fuktighetsgivende og mykgjørende arkmaske. Perfekt for deg med tørr, stresset eller livløs hud med tendens til linjer og rynker.

Vinner Beste Sheet Mask i Sthlm Beauty Week Award!
Vinner Beste arkmaske for veldig tørr hud! ELLE vinner beste lakenmaske 2023. Med begrunnelsen: Intensiv fuktighetsgivende sheet-maske som passer deg med ekstra tørr hud. Inneholder blant annet den fuktighetsfremmende ingrediensen hyaluronsyre for et effektivt resultat. Den er like god å ha på før festen som den er etter en dag på stranden.

MASQ+ Rejuvenating & Moisture er fullastet med aktive ingredienser, inkludert fuktighetsgivende hyaluronsyre, beroligende trollhassel og styrkende vitamin C og E. Regelmessig bruk av Powerlite MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir en fin glød og bidrar til å forhindre aldring.MASQ+ Soothing & Calming
Beroligende og fuktighetsgivende arkmaske for tørr, stresset eller sensitiv hud. MASQ+ Soothing & Calming er fullastet med aktive ingredienser, inkludert beroligende og hudpleie aloe vera og trollhassel, fuktighetsgivende hyaluronsyre og mykgjørende vitamin B3.

Regelmessig bruk av MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir den en fin glød og dermed et mer ungdommelig utseende.


MASQ+ After Sun
MASQ+ After Sun sheet mask er perfekt etter en dag i solen. Den er avkjølende, fuktighetsgivende, beroligende, mykgjørende og etterlater en fin glød. Du trenger ikke å smøre eller vaske av noe. Du legger ganske enkelt MASQ+ over ansiktet ditt. Len deg tilbake og nyt!

MASQ+ After Sun er fullastet med aktive ingredienser, bl.a. hudpleie aloe vera og trollhassel, beroligende allantoin og tindved, som er rik på antioksidanter.

Regelmessig bruk av MASQ+ After Sun etter et opphold i solen holder huden hydrert og bidrar dermed til å bevare brunfargen og gir en fin glød.

Tips! Oppbevar masken i kjøleskapet for en ekstra kjølende effekt.
Fungerer også fint å legge på andre områder som har vært utsatt for sol, f.eks. mage og rumpe.


MASQ+ Bubble & Cleansing Foam
MASQ+ Bubble & Cleansing foam er en dyprensende skummende ansiktsmaske som gjør huden ren og frisk. Masken har også en fuktighetsgivende og mykgjørende effekt og etterlater en fin glød. Passer for alle hudtyper. Bare plasser MASQ+ over ansiktet ditt, la det boble og rens huden mens du lener deg tilbake og nyter!

MASQ+ Bubble & Cleansing Foam var finalist i Daisy Beauty Awards 2018 og nominert i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017.

MASQ+ Bubble & Cleansing foam er fullastet med aktive ingredienser, i tillegg til rengjøringsstoffer inneholder det bl.a. blåbærekstrakt, som har en beskyttende og beroligende effekt, fuktighetsgivende allantoin og glyserin, bjørnebær- og tranebærekstrakter med snerpende effekt og hudpleiende bringebær- og jordbærekstrakter. 

Slik bruker du boblemasken
Rengjør ansiktet og tørk det lett med et håndkle. Plasser masken over ansiktet ditt. La virke i 5-15 min. Det dannes bobler/skum over hele masken. Masser huden forsiktig med skummet. Fjern masken og vask forsiktig av skummet med lunkent vann. Avslutt med ansiktskrem.

Tips!
Bruk serumet som er igjen i pakken for å smøre hals og dekolletage. Regelmessig bruk av MASQ + Bubble & Cleansing Foam, en gang i uken, bidrar til å holde huden ren og hydrert.


MASQ+ Hydrating Glow
Den nyeste masken i kolleksjonen!
Unn deg selv en fuktighetsgivende og luksuriøs sheet mask. Perfekt for deg med tørr eller livløs hud som føler du vil ha en fuktboost og fin glød. Du trenger ikke å smøre eller vaske av noe. Du legger ganske enkelt MASQ+ over ansiktet ditt. Len deg tilbake og nyt!

MASQ+ Hydrating Glow er nominert i Sthlm Beauty Week som beste sheet mask.

MASQ+ Hydrating Glow er fullastet med aktive ingredienser, inkludert fuktighetsgivende hyaluronsyre, antioksidantene vitaminene C og E, hudpleiende ektoin samt niacinamid- og AHA-syrer som gir en jevn hudtone med fin glød. Regelmessig bruk av MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir den en fin glød og dermed et mer ungdommelig utseende.

Masken har god passform, er veldig tynn og sitter som en ny hud.
Masken er biologisk nedbrytbar.
 
Serum MASQ+ Glow
Sheet mask med boostende effekt.

SerumMasq+ glød gir huden din en frisk glød før daten eller festen. Den tilpassede ansiktsmasken inneholder et aktivt serum som metter huden med boostende og styrkende effekter fra superbær, rosevann og en luksuriøs følelse av skum. Bare legg den over ansiktet ditt, len deg tilbake og unn deg selv med litt stil! Regelmessig bruk av SerumMasq+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir en fin glød og bidrar til å forhindre aldring.
Serum MASQ+ Relax
Sheet maske med beroligende effekt.

SerumMasq+ Relax tar vare på huden din litt ekstra når du trenger å slappe av. Den tilpassede ansiktsmasken inneholder et aktivt serum som metter huden med beroligende og fuktighetsgivende ingredienser fra agurk, grønn te og aloe vera. Bare legg den over ansiktet ditt, len deg tilbake og nyt alenetiden! Regelmessig bruk av SerumMasq+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir en fin glød og bidrar til å forhindre aldring.
Serum MASQ+ Upload
Sheet mask med oppkvikkende effekt.

SerumMasq+ Upload gir et skikkelig vitaminkick når huden din føles sliten og mangler elastisitet. Den tilpassede ansiktsmasken inneholder et aktivt serum som metter huden med oppkvikkende og energirike ingredienser fra vitamin C, vitamin E og koffein. Bare legg den over ansiktet ditt, len deg tilbake og nyt alenetiden! Regelmessig bruk av SerumMasq+, 2-3 ganger i uken, holder huden hydrert, gir en fin glød og bidrar til å forhindre aldring.
Serum MASQ+ After Sun
Sheet maske med fuktighetsgivende effekt. Perfekt etter en dag i solen.
Vinner av Swedish Beauty Awards 2018!

SerumMasq+ After Sun er perfekt etter en dag i solen. Ansiktsmasken inneholder et aktivt serum som metter huden med lindrende, fuktighetsgivende og beskyttende effekter fra f.eks. aloe vera, trollhassel, allantoin og rosevann. Bare legg den over ansiktet ditt, len deg tilbake og nyt alenetiden! Regelmessig bruk av SerumMasq+ etter sol etter et opphold i solen holder huden hydrert og bidrar dermed til å bevare brunfargen og gir en fin glød.

Tips! Oppbevares i kjøleskapet for en ekstra kjølende effekt.
Andre tips!
En MASQ+ inneholder omtrent samme mengde serum som en hel flaske med serum. Ta noen dråper på den ene hånden, se den umiddelbare effekten. Påfør det resterende serumet på halsen, dekolletage osv. Perfekt rask reparasjon før festen, gir glød og sminken fester seg bedre. Ekstrasalg, skrubbing/peeling før ansiktsmaske.
 
 
 
Forrige post Naturlig næring fra rot til tupp med Innersense Organic Beauty
Neste post Innersense Organic Beauty: Ren skjønnhet for deg og planeten