Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Optimal Øyehelse og Avslapning: Eye Perfection Pressotherapy Glasses fra Casmara

Optimal Øyehelse og Avslapning: Eye Perfection Pressotherapy Glasses fra Casmara

Øyehelsen vår er en essensiell del av vårt generelle velvære, og den fortjener spesiell oppmerksomhet. Når det kommer til å forbedre øyehelsen og optimalisere resultatene av behandlinger i salong, har Casmaras Eye Perfection Pressotherapy Glasses vist seg å være et revolusjonerende tillegg.

1. Innovativ Pressotherapy Teknologi

Eye Perfection Pressotherapy Glasses bruker avansert teknologi for pressoterapi, som forsiktig masserer øyeområdet. Denne innovative teknologien bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, redusere hevelse og stimulere lymfedrenasje. Dette er spesielt gunstig etter behandlinger i salong, da det akselererer regenereringen av hudceller.

2. Økt Absorpsjon av Aktive Ingredienser

Ved å kombinere Eye Perfection Pressotherapy Glasses med behandlinger i salong, optimaliserer du absorpsjonen av aktive ingredienser. Brillene hjelper til med å åpne porer og forbedre blodsirkulasjonen rundt øynene, slik at essensielle næringsstoffer lettere trenger inn i huden. Dette resulterer i en mer effektiv og grundig behandling.

3. Stressreduksjon og Avslapning

Behandlinger i salong gir ikke bare fysiske fordeler, men de bør også være en opplevelse av avslapning. Eye Perfection Pressotherapy Glasses legger til en ekstra dimensjon av velvære ved å gi en beroligende trykkbehandling rundt øynene. Dette bidrar til å redusere stress og forbedre følelsen av avslapning under behandlingen. Vi anbefaler å tilby kunden 15 minutter massasje med Pressotherapy Glasses etter hver behandling, som en ekstra gest som kunden vil sette stor pris på. 

4. Hjemmepleiefortsettelse

En annen fordel med Eye Perfection Pressotherapy Glasses er at de kan brukes som en del av hjemmepleierutinen. Dette gir kundene muligheten til å forlenge fordelene fra behandlinger i salong og opprettholde øyehelsen mellom besøkene. Brillene kan kjøpes for kunder på www.casmara-hudpleie.no eller så er det mulig for salonger å kjøpe inn på eget lager for salg i salong.

5. Brukervennlig Design

Casmara har designet brillene med komfort i tankene. De er enkle å bruke og passer til enhver ansiktsform. Den lette og bærbare designen gjør dem ideelle for bruk i salongen og som en del av kundens personlige pleie. Velg å bruke de med avslappende musikk, eller ikke. Velg trykket og varmen helt selv!

Eye Perfection Pressotherapy Glasses fra Casmara er ikke bare en tilleggsutstyr, men en investering i øyehelse og velvære. Ved å integrere disse innovative brillene i behandlingsregimet i salong, kan du forbedre resultatene for kundene dine og gi dem en fullstendig avslappende opplevelse. La oss presentere noen utrolige før-og-etter-biler: 

Ta steget mot optimal øyehelse og utforsk fordelene av Eye Perfection Pressotherapy Glasses fra Casmara i din salong i dag! ✨💆‍♀️👁️

Forrige post Color Awakening Hairbath fra Innersense Organic Beauty: Vinneren av Beste Shampoo 2023 på Stockholm Beauty Week
Neste post Innersense Organic Beauty: Før og Etter!