Forhandler

Klikk Her! for å laste ned produktmanualen på engelsk. 

Klikk Her! for å laste ned Treatment Protocols på engelsk.

Klikk Her! for å laste ned Product Catalog på engelsk.

FORLLE’D-INGREDIENSENES EFFEKT 

Hudregenerering 

Høyteknologisk profesjonell Forlle'd-kosmesøytikk pleier huden fra innsiden. Forlle'd-produkter inneholder unike aktive ingredienser som har evnen til å aktivere de viktigste fysiologiske prosessene i huden. Den synlige effekten oppnås etter en ukes daglig bruk, det er bevist at hudkvalitet forbedres etter 28 dagers bruk, og to måneders regelmessig bruk gir en langvarig foryngende effekt. 

Kombinasjon med andre behandlinger 

Forlle'd kosmesøytikk representerer en unik mulighet til ikke-invasiv injeksjon av de viktigste komponentene ned i hudens dype lag for å regenerere huden fra innsiden. Påvist penetrering ned til lærhudnivå uten injeksjon gjør at Forlle'd-produkter kan fungere som et alternativ til prosedyrer som biorevitalisering og mesoterapi, samt brukes til å forbedre effekten av injeksjon av fyllstoffer. Forlle'd kosmesøytikk har en unik regenerativ evne som bidrar til å forberede huden på kosmetisk kirurgi ved å øke fukt og elastisitet, og gjøre rehabiliteringsperioden kortere ved å fremme hudheling og forebygge arrdannelse etter behandlinger. 

Fleksible prosedyrer 

De unike formlene til Forlle'd profesjonelle kosmesøytiske produkter bygger på vitenskapelige nyvinninger og produktene er fullt kompatible med hverandre. Kosmetologer kan benytte individuelt tilpassede prosedyrer for hver enkelt klient ved å kombinere produkter og velge dem basert på hver enkelt klients hud. 

Utsett alle typer aldring av huden 

Forlle'd kosmesøytikk er fremstilt for å forynge huden innenfra. Kombinasjonen av ingredienser med lav molekylvekt i Forlle'd-produkter påvirker mekanismer for fysiske og fotoaldrende prosesser i huden. Alle produktene er basert på patentert hyaluronsyre med lav molekylvekt, som har en størrelse som er så liten at den er i stand til å penetrere dypt ned i huden og stabilisere det ekstracellulære miljøet ved å forebygge uttørring, stimulere kollagen- og elastinsyntese, redusere påkjenninger utenfra og motvirke antioksidanter. Ionisert lavmolekylært platina hemmer alle former for aktivt oksygen og regulerer de viktigste biokjemiske reaksjonene som er involvert i hudaldringspatogenesen. Lavmolekylære ceramider gjenoppretter naturlig lipidbarriere og hudbeskyttelse. 

Bevist anti-aldringseffekt 

Undersøkelse av Forlle'd kosmesøytiske produkters effekt har blitt gjennomført av en uavhengig dermatologisk forskningsorganisasjon, (Tyskland, mars 2012). Denne undersøkelsen viste at Forlle'd-produkter motvirker synlige rynker. Testen av produktenes virkning inkluderte vurdering av hudfuktighet, elastisitet, erytemnivå og rynkedybde. Allerede etter to måneders daglig bruk av Forlle'd viste undersøkelsen signifikant økning i hudfuktighet med opptil  96 % og hudelastisitet med opptil 55 %, rynkenes dybde ble redusert med opptil 40 % og erytemnivået ble redusert med opptil 35 %. 

Opprettholde et sunt hudmikrobiom 

Forlle'd-teknologer var blant de første som forstod betydningen av det unike hudøkosystemet og skjønte at mikrobiomet kan optimaliseres med kosmetiske produkter. Produktene våre inneholder filtrat av melkesyrebakterier gjæret med druesaft, alfaglukanoligosakkarider, og enzymer og andre bioaktive forbindelser som produseres av bakterier relatert til hudens naturlige bakterieflora, dvs. pre- og postbiotika som er nødvendige for å normalisere hudtilstander påvirket av endringer i mikroflora. Forlle'd har en mild og intelligent formel som opprettholder sunn hudmikrobiom.