Behandlings-KIT

aesthetic line ble utviklet i 2008 i samarbeid med Dr. Stein Tveten som er lege med mer enn 15 års erfaring og kompetanse. Han er internasjonalt anerkjent for sitt konsept «kosmetisk kirurgi uten skalpell». Konseptet baserer seg på å benytte aktive ingredienser og virkestoffer som positivt stimulerer huden til å fortsette sine naturlige prosesser, selv når alderen tilsier at prosessene går saktere. Denne filosofien danner fundamentet for aesthetic line. 

aesthetic line gjenoppbygger det som vår livsstil, aldring og vårt miljø bryter ned. aesthetic line inneholder ingredienser nordisk hud har behov for, både når det gjelder beskyttelse og utsettelse av aldringstegn. Aktive virkestoffer øker hudens egen biologiske mekanisme, slik at den fornyer og reparerer seg selv. Produktene i aesthetic line er et treningsprogram for huden – slik fysisk trening er for kroppen!  

aesthetic line er en spennende serie fylt med aktive ingredienser, blant annet: 

  • Vitamin A: cellefornyende, peelende, bremser nedbrytingen av kollagen i huden og fører til at pigmentflekker og hyperpigmenteringer redusereres.  

  • Glykolsyre: Cellefornyende, eksfolierende. Reduserer pigmenteringer og fine linjer og gir glød. 

  • Phyllantus Emblica: et plantebær som beskytter mot frie radikaler og har en lysnende effekt på huden. 

  • Salisylsyreeffektiv mot akne og pigmentflekker. Reduserer overflødig talg og har en eksfolierende effekt. Den har også en god effekt på solskadet hud. 

  • Mandelsyre: kraftig antioksidant som er rik på fuktighet og har en antibakteriell effekt. Den har en lysnende virkning på huden, er svært effektiv mot akne og bidrar til økt celleproduksjon. 

  • Melkesyre: kraftig antioksidant som gir mye fuktighet og er meget effektiv på akne, pigmentflekker og fine linjer. Den bidrar til økt celleproduksjon og fungerer antibakterielt. 

Serien består av 8 hjemmeprodukter inkludert rens, serum, dagkrem, nattkrem, øyekrembtx krem, solbeskyttelse og en hjemmepeel basert på a-vitamin. 
I tillegg har aesthetic line 7 salongprodukter inkludert en svært effektiv A-vitaminpeel. 
 


Total: NOK 5 429,00 inkl. mva.


Inneholder


AL Age 2 Day


Antall: 1

aesthetic Line 2 day stimulerer produksjonen av kollagen og elastiske fibre. Resultatet er en strammere hud med høyere elastisitet.
Les mer


AL Age 3 Night


Antall: 1

AL Age 3 Night
Les mer


AL Age 1 Clean


Antall: 1

AL Age 1 Clean er en dyprens som fjerner urenheter og mikroorganismer, og etterlater huden ren og frisk. Inneholder glykolsyre som er gunstig for cellefornyelsen.
Les mer


AL Age 4 Eye


Antall: 1

AL Age 4 Eye
Les mer


AL Age 4 BTX


Antall: 1

AL Age 4 BTX
Les mer


AL Age 2 Day Serum


Antall: 1

AL Age 2 Day Serum
Les mer