Skip to content
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Les mer om Cosmedic og våre merkevarer.
Hvorfor elsker vi Pressed Base fra Glo Skin Beauty

Hvorfor elsker vi Pressed Base fra Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty's Pressed Base er et revolusjonerende produkt som tilbyr en rekke fordeler for fagfolk i skjønnhetsindustrien. Denne høykvalitets mineraske pressede foundation er designet for å gi feilfri dekning samtidig som den nærer og beskytter huden.

En av hovedfordelene med Glo Skin Beauty Pressed Base er dens allsidighet. Dette produktet passer for alle hudtyper, noe som gjør det til et godt valg for skjønnhetseksperter. Enten kundene dine har tørr, fet eller kombinert hud, kan Pressed Base bidra til å skape en jevn og jevn hudfarge.

En annen fordel med Pressed Base er dens byggbare dekning. Med denne foundationen har du fleksibiliteten til å oppnå ønsket dekningsnivå, fra ren til full. Dette er spesielt nyttig for fagfolk som jobber med klienter med ulike hudproblemer og preferanser.

Glo Skin Beauty's Pressed Base er også kjent for sin langvarige formel. Når den er påført, holder den seg på plass hele dagen, og gir en feilfri finish som tåler fuktighet og svette. Dette er spesielt viktig for fagfolk som jobber i miljøer der sminken må holde seg intakt i lengre perioder.

I tillegg til dekning og lang levetid, tilbyr Pressed Base hudpleiefordeler. Infundert med antioksidanter og vitaminer, hjelper denne foundationen å gi næring og beskytte huden. Den inneholder ingredienser som ekstrakt av grønn te, som har anti-inflammatoriske egenskaper, og vitamin E, som bidrar til å bekjempe frie radikaler.

Dessuten er Glo Skin Beauty's Pressed Base ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter til porene eller bidrar til kviser. Dette er avgjørende for fagfolk som prioriterer helse og velvære til sine klienters hud.

Til slutt kommer Pressed Base i et bredt spekter av nyanser som passer til ulike hudtoner. Dette sikrer at skjønnhetseksperter kan finne den perfekte matchen for sine klienter, forbedre deres naturlige skjønnhet og øke selvtilliten deres.

Som konklusjon er Glo Skin Beauty's Pressed Base en game-changer for profesjonelle i skjønnhetsbransjen. Dens allsidighet, byggbare dekning, langvarige formel, hudpleiefordeler, ikke-komedogene egenskaper og brede fargespekter gjør det til et essensielt produkt i enhver skjønnhetssalong eller makeupartistsett. Prøv Pressed Base i dag og opplev de transformative effektene den kan ha på kundenes hud.

Det er ikke uten grunn at Pressed Base har vært av våre favoritter helt siden vi tok inn serien for 25 år siden. 

Vi er opptatt av at forhandlerne våre har gode verktøy for å kunne beholde sine kunder, og som leverandør til hudpleie og makeupbransjen er vi stolte av å si at vi forsatt etter over 25 år leverer produkter til alle de profesjonelle kundene, som teater, TV og scene, hvor kvaliteten og holdbarheten blir testet til det ytterste. 

Forrige post Visste du at Glo Skin Beauty har sin start i medisinsk hudpleie?
Neste post Nyhet: Solution Primers fra Glo