Sensitive Gentle Cream Cleanser

Sensitive Gentle Cream Cleanser

Denne lette kremrensen fjerner grundig makeup, overflødig olje og urenheter samtidig som den tar hensyn til den naturlige fuktighetsbalansen på selv den mest sensitive hud.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:
Desert Date Fruit Extract – et plantebasert kompleks fra tre planter som har lange historier om bruk som milde tensider. Denne synergiske kombinasjonen gir et luksuriøst lett skum som effektivt rengjør huden.
Sea Buckthorn Fruit Extract – inneholder store mengder vitamin C og E, omega fettsyrer og betakaroten. Fungerer som en effektiv rensende og beroligende ingrediens. God på sårheling, lindre solbrenthet, forebygger dehydrering og øke cellefornyelsen.
Shikakai Extract – med en lav pH kombinert med skummende kvaliteter, fungerer dette som et mildt rengjørende middel. I Ayurvediske tradisjoner, er Shikakai en ofte brukt plante på grunn av sine mange terapeutiske og forfriskende egenskaper.
Pomegranate Seed Extract – en kraftig antioksidant rik på fettsyrer, vitamin C, E samt polyfenoler. Kjent for sine nærende og fuktighetsgivende egenskaper. Bidrar til at huden reparerer seg selv og beskytter, helbreder og reduserer synligheten av rynker. Beroliger irritert og allergisk hud.
Oat Beta Glucan – Havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. I tillegg til anti-irriterende egenskaper, har kliniske studier vist evnen til å forbedre fastheten og elastisitet.  Den fremmer helbredelse og reduserer misfarging, samtidig som den beskytter huden mot UV-stråling.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.8

Bruk: Påfør fuktet hud og masser forsiktig i 60 sekunder. Skyll med varmt vann. Etterfølg med Calming Flower Mist, Corrective Soothing Serum og / eller Balancing Moisture Remedy. Brukes daglig.

Finn din forhandler

Logg inn