Sensitive Corrective Soothing Serum

Sensitive Corrective Soothing Serum

Revitaliser huden med dette nydelige, næringsrike serumet som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon. Roer ned irritasjon, øker hudens styrke og forbedrer resultatet.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:
Sea Fennel – En hardfør sjøplante som har utviklet forsvarssystemer, inkludert motstand mot dehydrering. Hudpleiefordeler er fuktighetsgivende, reparerende og gir en beroligende og mykgjørende effekt. Stimulerer cellefornyelsen og forsterker hudens naturlige barriere.
Olive Fruit Oil – Rik på vitamin E og antioksidanter. Naturlig helbredende og beroligende olje, som forbedrer tilstander som tørr og ru hud ved å jevne, mykgjøre og opprettholde elastisiteten i huden.
Rose Flower Oil – En av de mest utsøkte og edle eteriske oljer på grunn av sin gode aroma og beroligende fordeler. Studier viser at den virker helende på sår og har anti-inflammatoriske egenskaper.
Foraha Oil – En kaldpresset vegetabilsk olje som utvinnes fra frukten av et stort tre på Madagaskar. Historisk har denne helbredende oljen blitt brukt til å behandle hudplager. Fjerner giftstoffer fra kapillærene og styrker bindevevet.
Oat Beta Glucan – Havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. I tillegg til anti-irriterende egenskaper, har kliniske studier vist evnen til å forbedre fastheten og elastisitet, fremme helbredelse og reduserer misfarging samtidig beskytter huden mot UV-stråling.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 5.0

Bruk: Etter rens og toning to ganger daglig. Påfør så Balancing Moisture Remedy for best resultat.

Finn din forhandler

Logg inn