Sensitive Calming Flower Mist

Sensitive Calming Flower Mist

Ansiktsspray som gir umiddelbart kjølende effekt på sensitiv og irritert hud. Med en unik blanding av beroligende, essensielle oljer og anti-inflammatoriske egenskaper, roer den ned huden og gir godt med fuktighet.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:
Rose Water- fremstilt ved en dampdestillasjons prosess, og Rose Water har lenge vært brukt som et beroligende middel for å beskytte og bevare huden. Bidrar til å styrke hudceller med rike anti-inflammatorisk og antioksidant fordeler.
Gotu kola ekstrakt – En velkjent urt med antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper. Bidrar til å øke blodtilførselen til skadde områder, gir antioksidanteffekt og stimulere fibroblast celler. Stimulerer også huden til å reparerer seg selv og forbedrer fuktsperren.
Bisabolol – Hentet fra den essensielle oljen av kamille. Denne beroligende ingrediensen er ofte brukt i produkter beregnet for sensitiv hud på grunn av sine anti-inflammatorisk og helende egenskaper.
Neroli Flower Oil – En lett mykgjørende olje med antiseptiske egenskaper fra de aromatiske kronbladene fra Bitter Orange treet. Gir en glødende effekt ved å glatte ut huden, øke elastisiteten og styrke kapillærene.
Svart Willow Bark Extract – Denne anti-inflammatoriske, antioksidanten og antibakterielle ingrediensen er en mild og mindre irriterende enn sin slektning, White Willow, som er en mye brukt hudpleieingrediens og en form for salisylsyre. Forbedrer skånsomt cellefornyelsen som bidrar til jevn hud og gjenoppretter tørr og sprukken hud.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.7

Bruk: Etter rens, spray lett over ansiktet etter behov. Påfør så Correctiv  Soothing Serum og Balancing Moisture Remedy for best resultat.

Finn din forhandler

Logg inn