Om oss

Cosmedic har siden høsten 1998 vært totalleverandør på avanserte hupleieprogram til dermatologisk og kjemiske behandlinger for leger og hudpleieklinikker over hele Norge og Sverige. aesthetic line og SkinTech inneholder kun medisinsk dokumenterte ingredienser med farmasøytisk renhetsgrad og synergiske sammensetninger som stimulerer viktige fysiologiske prosesser i huden.

Cosmedic er eneleverandør på mesoporasjonsmaskiner som er markedets mest effektive metode for innslusing av aktive substanser, og den best dokumenterte innslusnings behandling som finnes på markedet. Prinsippet mesoporasjon er bygget på, fikk Nobelpris i kjemi 2003.

Cosmedic har siden 2004 bygget et navn av glō∙minerals makeup som er en mineralmakeup- serie eksklusivt produsert for profesjonelle hudpleiere, hudleger og deres kunder/pasienter. Disse avanserte produktene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler, styrken til antioksidanter og vitaminer samt kraftige fargepigmenteringer som gir en naturlig makeup. Resultatet er en klinisk avansert makeup som nærer, korrigerer og beskytter.

Fra samme produsent som vår makeup lanserte Cosmedic deres krem og peelingserie, glō therapeutics, vinteren 2012. Dette er en ren og moderne serie både for den profesjonelle hudterapeut og produkter til konsument. Serien har spesial programmer for alle hudtilstander og spesial produkter for spesielle problemområder.
I juni 2013 lanserte Cosmedic mineralmakeupmerket Mineral Fusion på det norske markedet. Mineral Fusion er en amerikansk serie med mineralmakeup og neglelakker med pleiende og beskyttende ingredienser.  Mineralmakeupen er tilpasset et marked med fokus på renhet, plantestoffer, dyrevern, miljøvern samt feilfri og enkel påføring. Neglelakkene fra Mineral Fusion er «5-free» som betyr at de er fri for giftstoffer og er 100 % veganske. Alle produktene er meget allergivennlige.

Cosmedic AS er også agent for Z fill fra tyske Zimmer. Med 40 års erfaring, har Zimmer MedizinSystem blitt en av de ledende europeiske produsenter innen flere medisinske områder i tillegg til estetiske produkter som hyaluronsyre fillere. I motsetning til en del fillere som allerede er på markedet, er Z fill sine fillere laget på en helt spesiell måte, slik at filleren ikke klumper seg når man injiserer hyaluronsyren. Filleren finner sin plass i huden, og etterlater seg en jevn og glatt hudoverflate.

 

Finn din forhandler

Logg inn