Om oss

Cosmedic har siden høsten 1998 vært totalleverandør av avanserte hupleieprogram til dermatologiske og kjemiske behandlinger for leger og hudpleieklinikker over hele Norge og Sverige.
Cosmedic er per 2018 leverandør av Glo Skin Beauty (tidligere glo minerals & glo therapeutics), MASQ+, aesthetic line, Focus Pinsett, Master Brush og Z Fill.
aesthetic line inneholder kun medisinsk dokumenterte ingredienser med farmasøytisk renhetsgrad og synergiske sammensetninger som stimulerer viktige fysiologiske prosesser i huden.

Focus Pinsett er en serie håndlagede, kvalitets-pinsetter fra italienske Cumbo S.rl. som Cosmedic har hatt agenturet på siden høsten 2014.

Høsten 2018 lanserte Cosmedic sitt eget brand: Master Brush – en serie veganske makeup-børster produsert for Cosmedic i Hong Kong.

Cosmedic har siden 2004 bygget et navn av glo minerals, er en mineralmakeup-serie eksklusivt produsert for makeupartister, hudterapeuter, hudleger og deres kunder/pasienter. Disse avanserte produktene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler, styrken til antioksidanter og vitaminer samt kraftige fargepigmenteringer som gir en naturlig makeup. Resultatet er en klinisk avansert makeup som nærer, korrigerer og beskytter.
Vinteren 2012 lanserte Cosmedic krem og peeling-serien glo therapeutics fra samme produsent. Dette er en ren og moderne serie både for den profesjonelle hudterapeut og produkter til konsument. Serien har spesialprogrammer for alle hudtilstander og spesialprodukter for problemområder.
Fra høsten 2017 er makeupen fra glo minerals og hudpleien fra glo therapeutics slått sammen til et merke; Glo Skin Beauty.

Cosmedic AS er også agent for MASQ+, en serie ansiktmasker produsert i Korea av det svenske selskapet Powerlite AB og Z Fill hyaluronsyre-fillere fra tyske Zimmer. Med 40 års erfaring, har Zimmer MedizinSystem blitt en av de ledende europeiske produsenter innen flere medisinske områder i tillegg til estetiske produkter som hyaluronsyre-fillere.

 

Finn din forhandler

Logg inn