Easy Droxy Versicolor Peel

skin tech

Easy Droxy Versicolor Peel er en ny og veldig spennende peeling fra Skin Tech som gir en overflatisk, men kraftig peeling. Kommer i geleform som gjør at den er lett å påføre og kan etter behandling medføre lett flassing.
Inneholder 5 syrer (se nedenfor), som vi vet har gode effekter og har en svært effektiv virkning sammen; glykolsyre, melkesyre, sitronsyre, salisylsyre og Kojic syre.

Easy Droxy Versicolor Peel må nøytraliseres og er utviklet mot følgende indikasjoner: akne (komedoner, papuler, pustuler), pigmenteringer, tørr og matt hud og for behandling og forebygging skader påført av overdreven eksponering av sol.
Det anbefales normalt 5 behandlinger , så spør din hudterapeut om råd.

Syrer:

  • Salisylsyre er en BHA syre og er svært effektiv for behandling av urenheter på huden. Om konsentrasjonen er høy nok eller at pH er lav kan bruk at salisylsyre føre til lett flassing. Salisylsyre åpner tilstoppede porer, trenger ned i talgkjertlene og renser opp.
    Om man er allergisk mot acetylsalisylsyre, ammer eller gravid skal man ikke bruke salisylsyre. Husk solfaktor!
  • Glykolsyre er en av de mest brukte AHA syrene (en form for fruktsyre), og har små molekyler som lett kan trekke ned i huden. Bindingene mellom de øverste hudcellene i epidermis løses opp og kan derfor gi lett flassing ved høy nok konsentrasjon eller lav nok pH. Glykolsyre forbedrer hudstrukturen og gjør den glattere. Man bruker gjerne glykolsyre når man ønsker å bekjempe eller forebygge akne, aldring, pigment og generelt solskadet hud. Husk solfaktor!
  • Kojic syre er en antioksidant og brukes som oftest i produkter som skal bekjempe pigmenteringer. Kojic syre hemmer enzymet tyrosinase i huden (tyrosinase omdanner tyrosin til melanin som er pigmentet i huden). Kojic syre har dermed en blekende effekt på pigmenteringer og melasma og forhindrer at nye pigmenteringer oppstår. Ved å blokkere tyrosinase har Kojic acid en blekende effekt og gir huden en jevn farge. Husk solfaktor!
  • Melkesyre er en AHA syre og har små molekyler og trekker derfor godt ned i huden. Melkesyre har vi i huden fra før av og er derfor skånsom for huden og kan brukes av de fleste. Man bruker gjerne denne syren på en mer sensitiv hudtype nettopp fordi den ikke gir noen bieffekter og er i tillegg fuktighetsgivende. Har en peelende effekt og anbefales antiage-effekt og tørr hud/sensitiv hud. Husk solfaktor!
  • Sitronsyre er en AHA syre og kommer fra sitrusfrukter. Den jobber mest på overflaten da molekylene er ganske store. Sitronsyre en antioksidant og har gode effekter på ujevn pigmentering og antiage spesielt i etterkant av solskader. Husk solfaktor!

 

Finn din forhandler

Logg inn