Cyto-luxe Vitamin C+

Cyto-luxe Vitamin C

Nytenkende og svært effektivt vitamin C serum med 20 % L-askorbinsyre. Det er tilsatt stamceller fra søt Irisplanten for å øke anti-age effekten.   Ettersom cellene styrkes og blir reparert, blir huden sterkere og mer hydrert og medfører en «plumpingeffekt». Huden blir  glattere og fine linjer og rynker jevnes ut.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Ascorbic Acid (vitamin C) – En kraftig antioksidant. Beskytter huden mot UV skader, lysnende, forbedrer elastisiteten og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Dette er den eneste form for vitamin C kroppen gjenkjenner og kan effektivt utnytte.
Hyaluronsyre – En naturlig ingrediens som tiltrekker og binder vann. Resultatet er «plumping» av huden og man forebygger transepidermalt vanntap.
Mimosa Tenuiflora Bark Extract – Fra den meksikanske Tepezcohuite eller «Skin Tree». Dette gir en cocktail av ingredienser som øker dannelsen av nye celler ved å øke sirkulasjon og fjerne giftstoffer. Beskytter mot transepidermalt vanntap og betennelser samtidig som huden glattes ut.
Acetyl Tyrosin – Bidrar i kollagenaseprosessen ved å fjerne gamle og stivnet kollagenfibre slik at nytt kollagen kan dannes.
Sink sulfat – En aminosyre som hjelper i absorpsjon av L-askorbinsyren og bidrar til at fibroblastene øker kollagenproduksjonen. Bryter ned lipider.
Søt Iris Extract – Påvirker både epidermis og dermis. I epidermis, regenererer den huden ved å få huden til å oppføre seg yngre. I dermis stimuleres syntesen av ekstracellulær matriks
og begrenser enzymer som ødelegger dem. Resultatet blir at de to lagene blir fastere og tettere. En effektiv fuktighetsregulator som binder fuktigheten i huden.
pH: 2.20

Bruk: Påfør om morgenen etter rens og toning. Bruk ca 10 dråper for ansikt og hals. Påfør så Cyto-luxe Hydration + og til slutt din favoritt krem fra glo therapeutics.

Finn din forhandler

Logg inn