Cyto-Luxe Mask

Cyto-luxe Mask

En intens, hudfornyende ansiktsmaske som benytter stamceller fra planteriket for å gjenvinne elastisiteten og fylde i huden.  Masken føles silkemyk og glatt.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Citrustem™ (Citrus Sinensis) – Stamceller fra appelsiner dyrket i lab gir sterkere og renere aktive ingredienser. Stamceller fra appelsiner inneholder aminosyrer, peptider og proteiner som fornyer og opprettholder elastisiteten i huden og fører til at rynker reduseres.
Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – Brukt i tradisjonell kinesisk medisin. Angriper løs hud og rynker ved å gi en rask og synlig lift-effekt. Gir også langvarig anti-aging fordeler som antioksidanter og stimulerer kollagenproduksjonen.
Platinum Ferment – Peptid med sterk antioksidanteffekt og stimulerer kollagenproduksjonen.
Indinyl™ – Ekstrakt fra frøene av en indisk plante. Strukturen og virkningen  ligner hyaluronsyre.
Pearl Extract – Perlemor er hovedkomponenten av en perle og inneholder 20 naturlige aminosyrer. Forskning viser at det har en evne til å fornye, hele og stimulere huden.
Caviar Extract – Inneholder vitamin A, D, E, B, aminosyrer og proteiner som gir næring til huden.
Glycoderm – Gir en tredelt virkning med ceramider, hyaluronsyre og Blossom Honey .
Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – Kalt “the long life fungus,” og er en gjæret form av svart te som forbedrer hudstrukturen.

Bruk: Påfør et jevnt lag i ansikt og på hals etter rens og tonic. La masken virke 10 min. og vask godt av med våt klut. Brukes 1-2 ganger i uken. Påfør deretter Cyto-luxe Face Essence.

Finn din forhandler

Logg inn