Cyto-luxe Light Moisture

Light Moisturizer

Cyto-luxe Light Moisture – Cosmedic er en plantebasert, lett og silkemyk fuktighetskrem som absorberes lett i huden. Fuktighetsgivende og nærende og forsterker hudens beskyttende barriere.

Anbefales for: voksen, normal til kombinert hud

Aktive Ingredienser:
Nopal Cactus Stem Cell – Den røde “blomsten” på kaktusen er kjent for å virke anti-inflammatorisk, behandler sår, beskytter DNA i cellen og øker hudens toleranse. Stamcellene fra denne planten er rik på antioksidanter og bl.a. vitamin C. Gir godt med fuktighet, jevner ut hudtonen, glatter linjer og beroliger huden.
Kokosvann – En lett, forfriskende fuktighetsgiver som inneholder regenererende og balanserende egenskaper.
Dermatein® HYA Mini – En mindre molekylær versjon av hyaluronsyre som gjør transdermal absorpsjon lettere. Gir «plumpingeffekt» og fuktighet.
Bio Retinol (Revinage) – Rik og essensiell ingrediens fra en blomstrende plante i Asterstaude familien.  Simulerer til retinoidlignende handlinger som gir bedre elastisitet og tone samtidig som den jevner ut huden.  Minimerer synligheten av fine linjer og rynker samtidig som den forbedrer fuktigheten. Huden gir mer glød.
Hyaluronic Acid – En naturlig komponent som tiltrekker seg og holder på vann i huden. Resultatet er en «plumpingeffekt» og den forebygger transepidermalt vanntap.
pH: 5.8

Bruk: Påføres huden etter rens og toning. Påføres etter serum fra glo∙therapeutics for best resultat.

Finn din forhandler

Logg inn