Cyto-luxe Hydration+

Cyto-luxe Hydration

Den unike fuktighetsgiver som inkorporerer Dermatein® HYA Mini, en hyaluronsyre med en mindre molekylstørrelse, for å trenge lenger inn i huden enn vanlig hyaluronsyre. Den gir næring og fukt samtidig som plumpingeffekt. Plantestamceller jobber dypt for å forynge og balansere mens planktonekstrakt jevner umiddelbart og foredler hudens overflate.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Dermatein® HYA Mini – Et mindre molekyl av hyaluronsyre som muliggjør transdermal absorpsjon. Gir en plumpingeffekt og fuktighet til huden.Ved å kombinere denne med vanlig hyaluronsyre som har en høyere molekylstørrelse får man fukt både til epidermis og dermis.
Brestine (Plankton ekstrakt) – Innen 15 minutter har denne evnen til å fylle furer i huden og glatte små rynker. Når de ble testet, viste resultatene varige virkninger i 6 timer etter en enkel applikasjon.
Hyaluronsyre – Hindrer epidermal dehydrering ved å tiltrekke seg og opprettholde hydrering.
Søt Iris Extract – Påvirker både epidermis og dermis. I epidermis, regenererer den huden ved å få huden til å oppføre seg yngre. I dermis stimuleres syntesen av ekstracellulær matriks og begrenser enzymer som ødelegger dem. Resultatet blir at de to lagene blir fastere og tettere. En effektiv fuktighetsregulator som binder fuktigheten i huden.
pH: 5.6

Bruk: Påføres etter Cyto-luxe Vitamin C+ eller alene som et fuktserum og før din favoritt fuktighetskrem fra glo therapeutics.

Finn din forhandler

Logg inn