Cyto-luxe Eye Serum

Et innovativt og silkemykt øyeserum, som påføres huden for å glatte ut og dempe linjer. Bidrar til å bremse aldringsprosessen ved å støtte cellene som vedlikeholder hudens ungdommelige egenskaper. Reduserer hovenhet og mørke ringer, samtidig som den tilfører fuktighet til det sarte øyeområdet.

Aktive ingredienser:

Standstill Rose Damas (Rosa Damascena Leaf Cell Extract) – bremser aldring av cellene i dermis som er ansvarlig for produksjon av kollagen. Minsker også enzymer som bryter ned kollagenet og reduserer dermed forekomsten av fine linjer og rynker.

Brestine (Plankton Extract) – et planktonekstrakt som kun etter 15 minutter har evnen til å fylle inn linjer i huden og glatte små rynker. Når dette ble testet viste resultatene varige effekter i 6 timer etter en enkelt applikasjon.

Eyeseryl® (Acetyl Tetrapeptide-5) – en multifunksjonell ingrediens som reduserer hovne øyne og mørke øyne ringer (med en drenerende effekt) og hemmer glykering. Hudens elastisitet økes etter 60 dagers regelmessig bruk.

SenestemTM (Plantago Lanceolata Extract) – Noen ganger forekommer det at normale celler opphører å dele seg. Tilstedeværelsen av disse dysfunksjonelle cellene øker de aldersrelaterte hudproblemene. Senestem TM skal forhindre at dette forverres. Resultatene er fastere hud og pigmentflekker blir lysere.