Cyto-luxe Eye Serum

Cyto-luxe Eye Serum

Et innovativt og silkemykt øyeserum, som påføres huden for å glatte ut og dempe linjer. Bidrar til å bremse aldringsprosessen ved å støtte cellene som vedlikeholder hudens ungdommelige egenskaper. Reduserer hovenhet og mørke ringer, samtidig som den tilfører fuktighet til det sarte øyeområdet.

Aktive ingredienser:

Standstill Rose Damas (Rosa Damascena Leaf Cell Extract) – bremser aldring av cellene i dermis som er ansvarlig for produksjon av kollagen. Minsker også enzymer som bryter ned kollagenet og reduserer dermed forekomsten av fine linjer og rynker.

Brestine (Plankton Extract) – et planktonekstrakt som kun etter 15 minutter har evnen til å fylle inn linjer i huden og glatte små rynker. Når dette ble testet viste resultatene varige effekter i 6 timer etter en enkelt applikasjon.

Eyeseryl® (Acetyl Tetrapeptide-5) – en multifunksjonell ingrediens som reduserer hovne øyne og mørke øyne ringer (med en drenerende effekt) og hemmer glykering. Hudens elastisitet økes etter 60 dagers regelmessig bruk.

SenestemTM (Plantago Lanceolata Extract) – Noen ganger forekommer det at normale celler opphører å dele seg. Tilstedeværelsen av disse dysfunksjonelle cellene øker de aldersrelaterte hudproblemene. Senestem TM skal forhindre at dette forverres. Resultatene er fastere hud og pigmentflekker blir lysere.

Finn din forhandler

Logg inn