7 % Glycolic Resurfacing Toner

Glycolic Resurfacing Toner 7%

Tonic som renser tilstoppet hud, reduserer porer og bidrar til en  jevnere og mer balansert overflate. En spennende blanding av  effektive ingredienser gir både peelende og lysnende effekt  samt anti-inflammatorisk og antioksidant effekt.

Anbefales for: Normal, fet, kombinasjonshud, aknepreget,  tilstoppet, ubalansert hud.

Aktive ingredienser:
7 % Glykolsyre – AHA-syre med de minste molekylene av alle AHA-syrene. Fjerner døde hudceller og øker penetrasjonen av aktive ingredienser. Den eksfolierende effekten bidrar til en friskere og sunnere hud. Glykolsyre jobber mot fine linjer, tørre områder, akne og hyperpigmenteringer.
Aloe Vera – forbedrer hudens fuktighet, og har sterke anti-inflammatoriske egenskaper. Fungerer som et beskyttende skjold mot miljøgifter ved å holde på fuktighet og reparerer skader på epidermis. Bidrar også til økt elastin- og kollagenproduksjon.
Alpha Arbutin  – lysner og jevner hudtonen ved å hemme tysosinase. Dette er et naturlig derivat av hydrokinon som kommer fra bladene til melbær.
Hvit te ekstrakt – øker cellenes immunfunksjon og beskytter mot solskader og oksidativt stress.
Canadian Willowherb Extract – Geitrams ekstrakt (Epilobium Angustifolium Extract) – en urt som har blitt brukt i flere årtusener til å rense, friske opp og berolige irritert hud. Det er en sterk antioksidant som reduserer UV- og miljøskader og bidrar til å hemme veksten av akne.
pH: 2.2

Bruk: Etter rens, påfør tonic med bomull og stryk lett over ansiktet og unngå øyne.

Finn din forhandler

Logg inn