10 % Glycolic Cleanser

Glycolic Cleanser 10%

Effektiv og dyptgående rens med glykolsyre. Fjerner gradvis døde hudceller og gir en fornyet og forbedret hud. Stimulerer cellefornyelsen og åpner opp for at de aktive ingrediensene skal penetrere enda dypere. Passer for de med miljøskadet hud, akne og hyperpigmenteringer.

Anbefales for: Alle utenom sensitiv hud.

Aktive ingredienser:
7 % Glykolsyre – AHA-syre med de minste molekylene av alle AHA-syrene. Fjerner døde hudceller og øker penetrasjonen av aktive ingredienser. Den eksfolierende effekten bidrar til en friskere og sunnere hud.  Glykolsyre jobber mot fine linjer, tørre områder, akne og hyperpigmenteringer.
Aloe Vera – forbedrer hudens fuktighet, og har sterke anti-inflammatoriske egenskaper. Fungerer som et beskyttende skjold mot miljøgifter ved å holde på fuktighet og reparerer skader på epidermis. Bidrar også til økt elastin- og kollagenproduksjon.
Canadian Willowherb Extract – Geitrams ekstrakt (Epilobium Angustifolium Extract) – en urt som har blitt brukt i flere årtusener til å rense, friske opp og berolige irritert hud. Det er en sterk antioksidant som reduserer UV- og miljøskader og bidrar til å hemme veksten av akne.
Grønn te (Camellia Sinensis Leaf Extract) – en kraftig antioksidant som bidrar til å jevne ut huden og redusere porer.
pH: 2.2

Bruk: Påfør en liten mengde rens på fuktig ansikt. Masser forsiktig i 60 sekunder og fjern med varmt vann. Bruk 7% Glycolic Resurfacing Toner etter rens. Bruk 1-5 dager i uken, alt etter hva huden tåler, og unngå øyne.

Finn din forhandler

Logg inn